Searcher - ' Rfi Auto Searcher ' Resimli Anlatım.

Intelligent

Kayıtlı Üye
Merhaba...Size şimdi otomatik rfi tarama ve arama programı sunuyorum.




Yazilim 2007 senesinde DDOSv2 yazilimimin bir alt elemani olarak yazmis idim. Simdi ise onu bagimsiz hale getiriyorum. Yazilimi Microsoft .Net Studio 2005 ile C# dili ile .Net Framework SDK 2.0 ile derlenmistir. Calisma mantigi oldukca basit bir yazilimdir. PHP sitelerde ?file inclution? aciklari vardir. Bu yazilim ile istediginiz parametreli siteleri google.com ve yahoo.com uzerinden arayip duzenli bir sekilde duzenliyebilirsiniz. Devaminda ise o sitelerde 622 tane ?file inclution? aciginin mevcut oldugu uzantilari (site + fileinclution+ shell ) siteler uzerinde dener. Eger shell deki yazimiz, siteye yazdirirsak , yazilim bunu algilayip, listemize eklicek. Temel calisma pensibi bu.




Ozellikleri;

Google, yahoo uzerinden arama yapan ve rfi aramasi yapan bolumdur. 2 kisimdan olusur.

Arastirmaci

Google ve Yahoo uzerinden sorunsuz arama yapabilmektedir. 7 cesit ture sahiptir. Tek yapmaniz gereken aranacak kelimeyi yazmaniz ve turu secmenizdir. O size tum bulduklarini listeliyecektir.

Bu tur bir yazilim, site aciklarini arama ve bize liste halinde sunmasi istendiginde, cok buyuk katkisi olacaktir.

Ornek; Sql icin acik ariyacagiz. Aranacak kismina ; news.asp?id= yazmaniz yeterlidir. Arama tarzi: inurl: olmalidir. Bu yapiyi google ve yahoo da desteklemektedir.


Gelismis Rfi Arama

Php inclusion acigini bulmak icin, tarama yapmak icin gelistirilmistir. Rfi aramasi icin, once ayar cekmeliyiz.

Site Listesi: Burdan taranacak sitelerimizin listesini eklememiz gerekmektedir. 1 yada coklu site imkani sunulmaktadir.



Rfi Listesi: Otomatik program icindeki 622 cesit rfi eklenmetedir listeye. Siz isterseniz listeyi siler, yenisini eklersiniz yada uzerine ilave edersiniz. Bu liste , sitelerde taranacak kisimlardir. Php inclusion potansiyeli olan yerlerdir.


Shell Ayarlari: Bu kisim tarama yapilirken, acigin bulunmasi icin gerekli shell adresi ve tanimlayici bilgi degerini icermektedir. Shell adresini ordaki gibi sonunda ? isareti ile bitecek sekilde, kendi yada baska bir siteye yukleyip, adresini yazmaniz gerekir. Ben savsak.com icindeki shell adresini imha ettim. Ordaki sadece ornektir. Kendi shellinizi yuklemeniz gerekecek. Filtrelenecek kelime ise , Shell icinde yazmasi gereken kelimedir. Essiz olmasi gerek. Robot sayisida, kacarli arama yapilmasi gerektigidir. Ayni anda tarama sayisidir. Baglanti hiziniza gore ayarlayiniz. Ortlama 40 -50 olmasi yeterlidir. Demekki ayni anda 50 tane test yapacak.



Shell in olusturulmasi; bos bir txt dosya acin. Icine bunu yazin sadece. Sonra adini shell.txt yapin. Size kalmis bu kisimlar. Shell.txt yi sitelerden birine yukleyin ve adresini Shell adresi kismina yazip, sonuna isareti koyunuz. -> http://www.savsak.com/shell.txt? Seklinde olacak. Filtrelenecek kelime kisminada EjderWasHERE yazmaniz gerek. Txt icinde yazdiginiz kelime olacak kisacasi. Shell ayar kismi bu kadar.

Program linki :

http://rapidshare.com/files/195214801/Searcherv3.rar
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst