Şarkıda ki şifre (illuminati)

_JOK3R_

Kayıtlı Üye
illuminatie ve deccaliyet şebekesinin insan seslerini temizleyerek durulaştırdığı ve medya vasıtasıyla pompaladığı subliminal oyuncakların en şişme balonlarından (Gökçe Dinçer) huzurlarınızda teşekkürler.
kanıtıyla.

...bizden kaçmazzz

Müzik klibleriyle doldurdugunuz hayatınızdan çok mütteşekir olduklarında hiç şüpe yok.

http://www.inciswf.com/illuminati.swf

''Alıntıdır''

---> Şarkıda ki şifre (illuminati)

Evet bunları bende duymuştum hatta bunların üzerine uzun partlarla oluşturulmuş bir belgesel vardı.

Lady Gaga'nın şarkılarındaki ve özellikle kliplerindeki illuminati işaretleri, eminem'in şarkılarındaki itirafları vs.

Kendi şahsi düşüncem ise biraz karışık ve uzun uzadıya araştırılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Ama buna benim vaktim yok. xD

evet madonnanın kliplerinde felan şeytana ritüel yapması falan. dünyada bunun bir çok örneği var. Türkiyedede aynı şekilde. mesela
http://www.gokcedincer.com/ girin ve yazıyı görün ''BURADA BİR KAKTÜS ÇİÇEĞİ OLDUĞUNU HAYAL EDİN VE BİRAZ BEKLEYİN ÇOK AZ KALDI'' yazıyor, altında da bu şarkının klibi var.

Iyide biz o mesajlari anlamiyor ve algilamiyoruz. Yani mesaj oldugunu bile bilmesen ne zarari olur ki? Yani amaclarina ulasmis olurlar mi?

sen algılamıyor olabilirsin ama beynin algılıyor işte :)

Bugün bir şey öğrendim oda en fenası

Sertap Erener ve Eurovisiondaki dansı da bu illuminati denen örgütle bağlantılıymış

Bugün bir şey öğrendim oda en fenası

Sertap Erener ve Eurovisiondaki dansı da bu illuminati denen örgütle bağlantılıymış
Bu dediğini iki gün önce youtube da izledim..
Sertab, Eurovision'daki şovunun finalinde illuminatinin göz ve piramit şeklini yaptı dansçılarıyla ayan beyan..

Bu dediğini iki gün önce youtube da izledim..
Sertab, Eurovision'daki şovunun finalinde illuminatinin göz ve piramit şeklini yaptı dansçılarıyla ayan beyan..

Aynı videoyu izlemişiz. Bugün bu konu üzerine tartışma düzenledik okulda orada izledik. Bu artık bilinçli yapılan bir şey yani çok belli

Aynı videoyu izlemişiz. Bugün bu konu üzerine tartışma düzenledik okulda orada izledik. Bu artık bilinçli yapılan bir şey yani çok belli
Tarkan, Mustafa Ceceli, konudaki gibi Gökçe, Hande Yener hatta Gülçin'in bile adı geçiyo
Hele bişi izledim aklım durdu çizgi filmlerle tom ve jerry, şirinler, Fred çakmaktaş
Bunlarda bile apaçık propagandası yapılıyo üstelik çizgi filmlerin birinde inanılmaz bir ahlaksızlık vardı..
Eskiden buyana gelmiş dünyaca ünlü sayısız markanın logosu illuminati işaretleriyle dolu..
Pentagonun şekli bile altıgen
Neler var neler hepsini konuşmuşsunuzdur siz

Evet özellikle de Tarkan göstere göstere klibine konu etmiş her şeyi. Saydığın isimlere ek olarak Zeki Alasya ve Okan Bayülgenin de adı geçiyor. İleride daha da büyüyeceği tahmin ediliyor bu konunun. Yavaş yavaş ortaya çıkacakları da konuşuluyor 2012 sonuna doğru. Bahsettiğin ahlaksızlık boyutu da "25. KARE" bu farklı bir konu fakat illuminatiyle bağlantısı var. Araştırırsan görürsün. Fazlada kaptırma derim bir süre sonra paranoyaklık derecesine gelirsin şahsen yaşadım xD

Aslının saydığı çizgi filmlere ek olarak ;

Alaaddin sihirli lambasında'da bu şifrelerin konuşmaları vardı izleyen oldumu hiç bilmiyorum ama.

Evet özellikle de Tarkan göstere göstere klibine konu etmiş her şeyi. Saydığın isimlere ek olarak Zeki Alasya ve Okan Bayülgenin de adı geçiyor. İleride daha da büyüyeceği tahmin ediliyor bu konunun. Yavaş yavaş ortaya çıkacakları da konuşuluyor 2012 sonuna doğru. Bahsettiğin ahlaksızlık boyutu da "25. KARE" bu farklı bir konu fakat illuminatiyle bağlantısı var. Araştırırsan görürsün. Fazlada kaptırma derim bir süre sonra paranoyaklık derecesine gelirsin şahsen yaşadım xD
Kızkardeşime bahsettim de izleme bunları kaptırırsın dedi senin dediğin gibi xD

Aslının saydığı çizgi filmlere ek olarak ;

Alaaddin sihirli lambasında'da bu şifrelerin konuşmaları vardı izleyen oldumu hiç bilmiyorum ama.
Orada da mı var demek ki heryerdeler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri