Emre Aydın'dan tabi ki
Tox'e Bayan Üye 12 Eyl 2010 #45 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Minik serçe xD
Mi_shil Bayan Üye 12 Eyl 2010 #46 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? ben diger dedim çünkü japonların sanaçtılardan almak isterdim..
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? ben diger dedim çünkü japonların sanaçtılardan almak isterdim..
ashli Bayan Üye 12 Eyl 2010 #47 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Emre Aydın - Teoman
ultra_merve Bayan Üye 12 Eyl 2010 #48 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? serdar ortaç ..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Eki 2010 #49 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Sezen Aksu bide Soner Sarıkabadayı
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Sezen Aksu bide Soner Sarıkabadayı
hübenya Banned 10 Eki 2010 #50 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? kaliteli sanatçıdan alırdım . kaliteli sanatçı zten kaliteyse eğer dinleniyodur. o yüzden almam. şarkıyı ot ederim sonra hahaha yabancı gruplardan aldıgım şarkıyı Türkçe'ye çevirirdim. kaliteli sanatçıkarın en en kalite şarkılarını da ingilizce-türkçe okurudm tek şarkıda. ingilizce okuma sebebi; Müzik anlayışımızı dışarı da taşımak. sonuşta bi şarkıda aynı sözler bikaç dilde okuyolar. onun gibi bişi yapardım yabancıları türkçeye çevirme: Sevdiğim yabancı şarkıların Türkçe olmasını hayal edince merak duygusu uyanıyo. --------------------- Neyysssee. şarkıcı olmayacağıma göre ...
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? kaliteli sanatçıdan alırdım . kaliteli sanatçı zten kaliteyse eğer dinleniyodur. o yüzden almam. şarkıyı ot ederim sonra hahaha yabancı gruplardan aldıgım şarkıyı Türkçe'ye çevirirdim. kaliteli sanatçıkarın en en kalite şarkılarını da ingilizce-türkçe okurudm tek şarkıda. ingilizce okuma sebebi; Müzik anlayışımızı dışarı da taşımak. sonuşta bi şarkıda aynı sözler bikaç dilde okuyolar. onun gibi bişi yapardım yabancıları türkçeye çevirme: Sevdiğim yabancı şarkıların Türkçe olmasını hayal edince merak duygusu uyanıyo. --------------------- Neyysssee. şarkıcı olmayacağıma göre ...
'-DamLa Bayan Üye 11 Eki 2010 #51 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? serdar ortaç :R
AyPeri Bayan Üye 21 Eki 2010 #52 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Serdar Ortac
S serseri678 Kayıtlı Üye 28 Eki 2010 #53 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? tşk
İnciBaran Bayan Üye 3 Kas 2010 #54 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? seyfullah dan çöl rüzgarın dan koma demsan dan ömer karaoglu dan sami yusuf dan nurrettin reçber den.... selametle..
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? seyfullah dan çöl rüzgarın dan koma demsan dan ömer karaoglu dan sami yusuf dan nurrettin reçber den.... selametle..
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #55 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? serdar ortaç
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #56 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Hayko Cepkin. :106: Şebnem Ferah.
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Hayko Cepkin. :106: Şebnem Ferah.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #57 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? sezen aksu veya şebnem =)
Olric Bayan Üye 12 Tem 2011 #58 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Duruma göre değişir. Kalıcı bir şarkı olsun istiyorsam Sezen Aksu'dan. Dönemlik popüler şarkı arıyorsam Serdar Ortaç'dan.
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Duruma göre değişir. Kalıcı bir şarkı olsun istiyorsam Sezen Aksu'dan. Dönemlik popüler şarkı arıyorsam Serdar Ortaç'dan.
ayvayi7n Banned 16 Tem 2011 #59 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Tarkan
'-DamLa Bayan Üye 16 Tem 2011 #60 ---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Emre Aydın Şanişer Serdar ortaç
---> ŞaRKıCı oLsaynıZ aLbümünüZ için HanGi sanaTçıdaN şarKı aLırdınıZ? Emre Aydın Şanişer Serdar ortaç