---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Sertap Erener - Unutursun
G Gülümse. Bayan Üye 2 Nis 2010 #181 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Sertap Erener - Unutursun
tarkan_karma Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #182 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Doga bir izin kalsın....
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #183 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak tarkan_karma' Alıntı: Doga bir izin kalsın.... Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Bulamadım Bu İstediğini.
---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak tarkan_karma' Alıntı: Doga bir izin kalsın.... Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Bulamadım Bu İstediğini.
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #184 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Ahmet Kaya - Maviye Çağlar Gözlerin
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #185 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Ferhat - Elif - Gökay - Sana Nasıl Yandım
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #186 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Yusuf Hayaloğlu-Ah ulan Rıza
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #187 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak gürkan uygun bu şehir girdap gülüm çaL babam
G Gülümse. Bayan Üye 2 Nis 2010 #188 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Herkesin isteği bittikten sonra demiştim ama biteceğe benzemiyorlar Bu günde ; Oğuzhan Koç - Al ahınıo.
---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Herkesin isteği bittikten sonra demiştim ama biteceğe benzemiyorlar Bu günde ; Oğuzhan Koç - Al ahınıo.
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #189 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Akın Ah Ulan Rızayı Atladın :s
G Gülümse. Bayan Üye 2 Nis 2010 #190 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Cansu - Akın -- Yalnızlık hahaha
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #191 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Yusuf Hayaloğlu-Hangi Ayrılık
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #192 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak RuThLeSs' Alıntı: Akın Ah Ulan Rızayı Atladın :s Genişletmek için tıkla ... Sizinkileri İndirirken Aradan Çıkardım.
---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak RuThLeSs' Alıntı: Akın Ah Ulan Rızayı Atladın :s Genişletmek için tıkla ... Sizinkileri İndirirken Aradan Çıkardım.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #193 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak emre aydın beni unutma
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #194 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Ahmet Kaya- Hiçbirşeyimsin
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #195 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Canlı Birşeyi İsteyin Artık.Zaten Moraller 0 İyice Tekmeliyorsunuz.
---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Canlı Birşeyi İsteyin Artık.Zaten Moraller 0 İyice Tekmeliyorsunuz.
N ` nazLı .. Bayan Üye 2 Nis 2010 #196 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Elnino-Ne Olur Dön Bana
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #198 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Bulamadım Nazli İstediğini.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #199 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak bom bom bom- black eyed peas cal bakam dj hareketLeneLim
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 2 Nis 2010 #200 ---> Şarkı İstek Bölümü / Sohbet Yasak Ahmet Kaya -Ayrılıgın Hediyesi