AfetSu
Bayan Üye
Malzemeler
1 kilo ayıklanmış sardalya
mısır unu
tuz
kızartmak için sıvıyağ
GARNİTÜR:
soğan
maydanoz
sumak
Tarif
Balıklar ayıklanıp,kılçıkları çıkartılır.
Güzelce yıkandıktan sonra sularının süzülmesi için süzgeçe alınır.
Balıklar iç içe gelecek şekilde birbirlerine yapıştırılır.
Mısır ununa 3 tatlı kaşığı tuz eklenir ve balıklar teker teker bu karışımla unlanır.
Az yağ döktüğümüz teflon tavada arkalı önlü kızartılır.
Garnitürün yanında sıcak servis yapılır.
1 kilo ayıklanmış sardalya
mısır unu
tuz
kızartmak için sıvıyağ
GARNİTÜR:
soğan
maydanoz
sumak
Tarif
Balıklar ayıklanıp,kılçıkları çıkartılır.
Güzelce yıkandıktan sonra sularının süzülmesi için süzgeçe alınır.
Balıklar iç içe gelecek şekilde birbirlerine yapıştırılır.
Mısır ununa 3 tatlı kaşığı tuz eklenir ve balıklar teker teker bu karışımla unlanır.
Az yağ döktüğümüz teflon tavada arkalı önlü kızartılır.
Garnitürün yanında sıcak servis yapılır.