YazıLdın misSßonanamm Sansarr ßNde üye olmak istiomm
hahaha getirirlerse haberim olsun bnde glirim
Evet Hayatım Afişini Dün Gördüm Gidicem Tabikidepartide yanımdaydı ya aramızda yarım metre mesafe yoktu çok yakınımdaydı nese bi parti haberi daha
Pikapların başında DJ Sonat ve DJ Fiesta, sahnede ise overground ve underground piyasada sükse yapmış isimlerle tam anlamıyla rap´e doyacağınız bir organizasyon bu kez İzmir´de sizleri bekliyor.İzmirin en kaliteli mekanı olan Club Mischka´nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan organizasyonda son zamanlarda yaptığı çalışmalarla dikkatleri üstüne çeken Gekko G,İstanbul´un en eski isimlerinden oluşan İstanbul Attack...
Almanya´dan Defkhan ve 2. Nesil, genç yaşına rağmen ilk yasal çalışması Adrenalinle kendini kanıtlayan Sansar Salvo, İstanbul´un en sağlam isimlerinden İhtilal,Hayki & Yas,Neşternino,Türkiye´nin en sağlam prodüktörlerinden Moralparte,İzmirin en sağlam isimlerinden Big O,2na,EfeFlow gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşecektir.
Organizasyonda çekim yapmak serbesttir,sizler için özel olarak çekilecek olan videolar konser ertesinde SND kalitesiyle sunulucaktır.Bilet fiyatının ön satışta 17.5 TL , kapıda 20 TL olarak belirlendiği organizasyonun bilet satış noktaları ilerki günlerde belirlenecektir.
Ediz'mm kaçırma derim gerçi büyük ihtimal gidersin
bende gördüm direk sen aklıma geldin duymadıysan haberin olsun die koydum ama geç kalmışım bebeğimEvet Hayatım Afişini Dün Gördüm Gidicem Tabikide
Bu Arada Resımler ıcın rep verdım sagol canım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.