---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Doğru bana ne
M Moreas Bayan Üye 25 Mar 2014 #82 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Beni ilgilendiriyor ki sordum. Bana ne ise iyi senden de bana ne. Derim.
---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Beni ilgilendiriyor ki sordum. Bana ne ise iyi senden de bana ne. Derim.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Mar 2014 #84 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Zumzuğu Kodumu Zıngıldatırım :R
Skaikru Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #85 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR deathn' Alıntı: margarin Genişletmek için tıkla ... hahgagafahagafafagavavh
---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR deathn' Alıntı: margarin Genişletmek için tıkla ... hahgagafahagafafagavavh
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #86 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Doğru banane benimmiki sanki kalbin
yesil83 Bayan Üye 25 Mar 2014 #87 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Cocukken "sanane" diyenlere "saman ye" derdik. Çocukluk işte
B0LdP1L0t Banned 26 Mar 2014 #89 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Banane alla alla GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Banane alla alla GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 25 Ara 2015 #91 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR Bulabula bu kelimeyimi buldun .
Depending Kayıtlı Üye 8 Şub 2016 #93 ---> Sanane Cümlesine Verilecek Cevaplar Haklısın, banane. Ne halin varsa gör.
Luna Crisis♪ Bayan Üye 21 Şub 2016 #94 ---> Sanane Cümlesine Verilecek Cevaplar Ne demek sanane? -__-
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 21 Şub 2016 #95 ---> Sanane Cümlesine Verilecek Cevaplar Sessizlik en iyi cevap olacaktır fikrimce.
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Şub 2016 #97 ---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR NUMB89' Alıntı: Margarin Genişletmek için tıkla ... Ağlıyorum. :uzgunkiz:
---> ''Sanane'' SoRusuna cevapLaR NUMB89' Alıntı: Margarin Genişletmek için tıkla ... Ağlıyorum. :uzgunkiz:
Heretic. Erd Bayan Üye 21 Şub 2016 #98 ---> Sanane Cümlesine Verilecek Cevaplar Normalde çok terbiyesiz şeyler söylerim de şimdilik samanla yetinsin kjserughsujrg
---> Sanane Cümlesine Verilecek Cevaplar Normalde çok terbiyesiz şeyler söylerim de şimdilik samanla yetinsin kjserughsujrg
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 12 Tem 2016 #99 ---> Sanane Cümlesine Verilecek Cevaplar De Git Banane