Sanalda Aşk Olur Mu ?

Sanalda Aşk Olur Mu ?

• Kullanılan toplam oy
    19
---> Sanalda Aşk Olur Mu ?

gerçeğe aktarmak lazım yoksa sadece sanalda kalırsa olmaz

Sanal aşk geçti artık, 7-8 sene evveli msn kullanırken iyi gidiyodu fakat reele aktarmak lazım herşeyi..

olur :D al size kanıt

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

hatun sana 20 yaşındayım der ama ama aslında 40 küsür olma ihtimali yüksektir ki bu kafamı kurcalıyan en masumlardan ihtimallerden biri :23514wippe0il:

2005-2009 yılları arasında ***** denen yerde yöneticil yaptım chat ve form sen bahsettiğin gibi kişilerle çok karşılaştım ancak sanalda olsa gerçekte olsa aşk olmak öyle kolay değildir zaten insan aşkı yakalamışsa artık sanalda yalan kalkar ama bir aşk yoksa senin bahsettiğin gibi evli bekar olur yaşlı genç olur bu gerçek hayattada aynı değilmi nitekim hergün gazetelerde okuyoruzda burda asıl olan aşkı yakalamak aşkı yakalamışsan yalanda ortadan çok hızlı kalkar

Moderatör tarafında düzenlendi:

sanala güvenmeyenler neden bu sanal bu kadar popilerdir sanalı her kullanan yalancımıdır
yalancılığın yeri zamanı olmaz bu kişinin zihniyeti onun için bence gerçek hayatta olduğu gibi sanaldada aşk olur bunu yazarken laf olsun diye değil yaşamış biri olarak paylaşıyorum

Olmaz efendim. Zira aşk öyle sanal ortam üzerinden olacak birşey değil. Sanaldan en fazla hoşlantı olur. O hoşlantıyı reel hayattaki buluşmalara, birlikte geçirilen vakitlere çevirirse insanlar; ancak o zaman olur. İnternet üzerinde sürdürülen ilişkiler kalitesiz olur. Seni seviyorumlu canım cicimli mesajlar bir yere kadardır. Bir yerden sonra sıkar insanı. Ama aşık olduğunun ağzından "seni seviyorum!" lafını binlerce kez duysan bile aynı mutluluğu, sevgi hissini yaşarsın. Sevdiğin insanın seni seviyorum cümlesini söylerken gözlerinde oluşan parıltının, o yüz idadesinin yerini o sanal ilişkiler tutamaz :R

Olmaz efendim. Zira aşk öyle sanal ortam üzerinden olacak birşey değil. Sanaldan en fazla hoşlantı olur. O hoşlantıyı reel hayattaki buluşmalara, birlikte geçirilen vakitlere çevirirse insanlar; ancak o zaman olur. İnternet üzerinde sürdürülen ilişkiler kalitesiz olur. Seni seviyorumlu canım cicimli mesajlar bir yere kadardır. Bir yerden sonra sıkar insanı. Ama aşık olduğunun ağzından "seni seviyorum!" lafını binlerce kez duysan bile aynı mutluluğu, sevgi hissini yaşarsın. Sevdiğin insanın seni seviyorum cümlesini söylerken gözlerinde oluşan parıltının, o yüz idadesinin yerini o sanal ilişkiler tutamaz :R

+ rep

olduğunu sanırsın ama olmaz bence de... istisnalar kaideyi bozmaz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri