sanal s.... herkez baksın lutfen!!!

SaBoTaJ_75

MaZideN ßiRi. (=
Kayıtlı Üye
slm aleykum oncelıkle ustadlarım bakmanızı ıstedıgım sey bır resım asagıda nette hack ıcın dokuman ararken bı sıte vardı ısımı bende kalsın sıtemızden bır uyenın bı yazısına denk geldım onu sızlerle paylasmak ıstedım yanı aramızda sanal s... kol gezıyor gereken neyse ozkan abım ve dıger yonetıcılere kalmıs gayen ustadlarım bunun acmamın nedenı ıse gun olur devran doner elbet gorulur kucuk dusmek ıstemıyorsanız yapacagınız bır sey varsa kendınız yapın baskasından medet sakın ummayın:147:

eger bır kusurum da oldı ıse affola cezamda varsa cekerım saygılarımla ustadlarım....
//Suskun_Efsane//
-------------------------------------------------------------------------

sanalserefsiz.gif

Merak Etme Suskun, Gereken En Kısa Zamanda yapılacaktırr..! BUNLAR Coluk Cocuk ...... Bu adama Son İnsiyatiflerimizi Daha geçen gün Kullandık...:128:

Onun Ugraştıgı Şeylere BAK :mad:

Bişi Bilmeyen Arkadaşım bi açık bulmuştu diyo ya ...:D:74:

Son düzenleme:
Benim tahminlerim yanlış değildir...banlamıştım tekrar açmak zorunda kaldım şimdi tekrar banlıyorum ve bir allahın kulu açmayacak..

Herkez rahatına bakar..burası duslerforum çarçakal giremez..

Banned...dr_hunter

Suskun efsane..+rap ;)

Msn xss i ögrenen herkes Hack Forumu Kuruyoo :D
Hunter gibi lamerlerde böyle sitelerde istek yapıyolar :D
İSTEK ÜZERİNE HACK YAPILIR zuahahahah....

EMİN OL HUNTER BUGÜN BU SİTEYİ HACKLERLER SEN İSTEMİSSİN YA elleri ayaklarına dolanmıştır şimdi Bizim sitede açık arıyolardır :D :D

Bence Bu konuyu kapatmayın :D Hatta geyik bölümne taşıyalım ::D

Son düzenleme:
yaaa dun sasırdım bıde gecen gun tekrar dıye baslık acmıs ve dıyo benım amacım var raporda orda sormustu ne amacın var dıye oda yazmıs kı admın olacak vay admın olup ele gecırecek lamer benım ıyı oda guzel bakalım kac kurusluk ınsansın yap yapabıldıgını;) yapabılıyorsan...:181:

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri