SanaL aŞK ?

---> SanaL aŞK ?

herkesin düşüncesi kendine tabi..
0 qüvensizlik konusunda katılıyorum..
Ama hani sevqilisi herkesin yanındadır herkes el ele kol kola qezer sahilde orda burda... ama siz farklısınızdır.siz zor olanı yapıyosunuzdur.ikinizinde canı yonıyodur ama birbriinize bunu söylemekten çekiniyosunuzdur.. yanyana olan sevqililer sevgilisini öpmek için yanıp tutuşurken siz sadece sesini duyabilmek için yanıp tutuşursunuz... acaba napıyodur diye düşünürsünüz. aldatmadıqı ne malum ! orasıda sizin seçiminize baqlıdır... adam qibi adam bulmak zor evet ! ama buldummuda bırakmamalı peşini. aynı qökyüzü altında aynı sulara deniz ismini verebildikten sonra bundanda mutlu olmayı ders çıkarabilmeyi bilmeli insan.! neden sevilmesin sanal ortamda ? dediqim qibi qüvensizlik konusunda sizinle hem fikirim... ama istisnalar olabilir arada... siz farklı olanı zor olanı yapıyosunuzdur ve canınız acıyodur yer yer ama sadece uzakta olduqundan ona dokunamamaktan ama bide şu vardır yan yanasınız ama qözlerine baktıqınızda onn başkasını düşündüqünü anlıyosunuz hanqisi daha acıdır ? size soruyorum !

---> SanaL aŞK ?

Gerçekten güzel yazmışsın düşüncelerine sağlık:D
sana katılıyorum reelde bir sevgiliyle sanaldaki sevgilinin arasında dağlar kadar fark var hatta sanaldakine sevgili bile denemez ..
Tşklr...

---> SanaL aŞK ?

0 güvensizlik %100 güven demektir ; ki bu da senin yazdıklarını karsılamıyo :D

Her neyse ne oldugunu anlıyoruz yeter saol :cool:

---> SanaL aŞK ?

beni yanliz birakmayin:DDD ayrıca sanal aşk boşa gecen zamandan baska birsey deildir...gercek hayatimizde huyunu suyunu anlamakda zorlandigim kişiyi sanalda nasıl anayabilirim:=))) ben şöle diorum kısa ve öz..sanal aşk İN reel ASk out:=))))ne günlere kaldik:)))

---> SanaL aŞK ?

Bnm sanaldan tanıştığım 1.5 sene dvm etdirdiğim ilşkm bitirldi sanal aşkm tarafından.. :)
ama tabi görüşüyorduk biz .. yinede uzakta olmuyooor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri