Sana Bİr Şarkı Daha Yapacagım Adı Unuttum Seni Olacak !

cnM phenMm yaa üzüLdüm qerçeqteNn :( zor bişi unutmaqq .. koLay qözüqür ama Öyle canın yanarki kimse anlayamazzz :( of off ... =) helal ama adı geçtiğinde hala canın yanıyorsa .. hala sewiosundur bea ..

hayir unuttum ! :D yani o başkalariyla gezip başkalariyla sarılırken ben onu sevebilirmiyim? :D adı bile kalmadı ki cnm yansın :D hehe

zor bi durum hasan... ayrılık sebebini bilmiş olsaydım,daha net yorum yapardım....hayırlısı değilmiş....boşwer ;)

diLERIm goNLne gore bulursun...sana tekrardan 11satnii olumsuz kılan birnı bulrsn ama aslaa bırkmaz senı..mecbur kalsada gitmesın yanından..yanı inşllhhh...kaLp eşnı bulursun...;) paylaşm için sagoL

bişey deyıl...bak zaman herşeyı cozer...beklemek te olsa cozer...zaman..COK zordurr..soleyene kolaydır ama ben yadasdgm için dıom...suan karablkta olsanda zmanla yenlırr...sanırm sen de goryorsnn sen zmanı aşmısn 1yıl soncundasın.. ;) burdan herkeze dyım zmanla olur herşeyy......bnde atlatm zpırrda ....1 sene 2 snee 5 snee ama en sonunda gecer...izi kalır tek

haytta btmyn hç bişy yok kii ... sonszlk yok dha dğrusu ... bnde bnzeri şyler yşadm çok zrdu ama gün gelio uzattıı ele dönüp bkmıyo insn ;) üstlk gzl olan hrşy çbk btr bitmese blkide bu kdr gzl hatrlnmz ;) inişli çıkışlı işte hayt mdi mtlu oluo olmn geride bırakabldiini gösterir :) allh gönlne göre vrsn =)))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri