Sana Bİr Şarkı Daha Yapacagım Adı Unuttum Seni Olacak !

ZipirBocuk

Banned
İtirafmıdır Bilmem Ama ! Duyanlar Çok Şaşıracak Belkide !

Ben Hayatımda Tek Bir Kişiyi Sevdim Oda Sanaldandı ! O kadar kız varken ben gittim sanaldakine aşık oldum ! 5 ay msn de sürdü! O Bi Gün Benim Dogum Günümde Mektup Ve içinde Onun baş harfi Olan kolye yolladı ! Oda Dogum Gununde Mektup Bekliyordu benden yollayacaktım ! dogum gunune kadar ona söylememek için Zor tuttum kendimi ama söylemedim ! dogum gunu olacagı gün gece çıktım yola sabah 8 de buldum evlerini! aradım ve bugün mektubun gelcek sakın evden çıkma dedim ! ben ona çok değerli bişey yolladım demiştim! o çok pahalı bişey sandı ama hiç hayal edemezken ben geldim dediğimde sesi titredi inanamadi ! 5 ay konuş sen msn de ağla sızla ve onun dokundugu kuru bi kagıda dokunmak için heyecanlar içinde beklerken o beni buldu karşısında! O gün 11 saat beraberdik! ve hayatimin en güzel günüydü! bir daha böyle güzel bi günüm olmayacak! çünkü biz ayrıldık! sebebini sormayın ama 1 buçuk sene önce ayrıldık ! ve ben 1 senede zor unuttum ! oda öyle ! o zamandan beri sevicek kız bekledim ama hala olmuş değil ! hepsi Günlük Aşk ! İn. Çıkar karşıma!

Paylaşmak istedim..
Düşlere Özel!

çıkar merak etme ama ilk aşk gibi hiçbiri aynı heyecanı tadı vermez insana :eek:

her nedense senden böyle bi itirafta bekliyodum..açıkcası...

ben buNu biLiyoduM anLAtmştıN.... biRİ gideR diğeRİ geLiR merk etme ;) benCe onunda yeRi doLAR ama seN doLmaz diye düşünüRseN oLmaZ tabi ;)

acıdıkmı .. yardım edıoLaR.. ?

nsee tşkLeRR..

acıncak ne yerı war ?
herkes yaaşıyabılır böle birrşeylerr..

aşkın içn ona gıtmen buyuk incewlık aşkın sanalıu olmaz cnm yeterkı yurekde hissedebılmeli tşk ederız bızımle paylaşma cesaretını gosterdığıniçn

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri