bu durumda sen buranın eski sahibi oluyosun dimi :D
X xole Kayıtlı Üye 20 Şub 2007 #83 itiraf ediyorum ben google yetkilisiyim... yeni patron benim yanii ...
I I_she Bayan Üye 20 Şub 2007 #84 merak etmeyin ben istanbul valisini tanıyroum sölerimm geri alırız siteyi
X xole Kayıtlı Üye 20 Şub 2007 #87 I_she' Alıntı: merak etmeyin ben istanbul valisini tanıyroum sölerimm geri alırız siteyi Genişletmek için tıkla ... sözüm sana idi
I_she' Alıntı: merak etmeyin ben istanbul valisini tanıyroum sölerimm geri alırız siteyi Genişletmek için tıkla ... sözüm sana idi
I I_she Bayan Üye 20 Şub 2007 #90 ewt bende burdayım recep tayyip erdoğanın karısının kuseni bizim aparttmanda oturuo
sonçe Kayıtlı Üye 21 Şub 2007 #91 Sallamk Cahİzdİr Sewaptir Herkez Sallayabİlİr İmza Zekerİya Beyaz Beyaz Hoca
-oZKan- Ceo Admin 21 Şub 2007 #93 Amma Salladınız Sizde Ha Tayyip Benim Amcam Olur Ve Bu Akşam Yemege Gelıcek Duslerforuma da Girecegını Soyledi Paylaşım İçin
Amma Salladınız Sizde Ha Tayyip Benim Amcam Olur Ve Bu Akşam Yemege Gelıcek Duslerforuma da Girecegını Soyledi Paylaşım İçin
X xole Kayıtlı Üye 21 Şub 2007 #95 japonlar çay yapabilen bilgisayar yapmışlar ... bilgisayar başından kalkmak istemeyenlere duyurulur ...
japonlar çay yapabilen bilgisayar yapmışlar ... bilgisayar başından kalkmak istemeyenlere duyurulur ...
spirit Bayan Üye 26 Şub 2007 #96 aaaa caktırmayın kafam güsel annemi döwdüm ewdeki camlarıda indirdimm
gamze Bayan Üye 26 Şub 2007 #97 Durun Ya Bugun Kamyon Çarpti Bana Adamın Farları Kırıldı Bide Onla Uğraştık ...