Letisya işin zor hehe
^^_letisya_^^ Bayan Üye 12 Ara 2007 #126 €€€ '!!!! bar! €€€ zor olsn bari napalım bizimkide bölee olsn yan€€:121:
-£sPoiR- Kayıtlı Üye 12 Ara 2007 #131 yau öle dion da danger oldunu sölemediler mi kafam karıstı bide ok letisya kimseye söylemem
-£sPoiR- Kayıtlı Üye 12 Ara 2007 #133 bilmem sanırım bi önceki sf ları oku bn öle analdım hehe yau cidden admin olmak lazım su kızlar hiç garibim üyeler bakmio hahhaa
bilmem sanırım bi önceki sf ları oku bn öle analdım hehe yau cidden admin olmak lazım su kızlar hiç garibim üyeler bakmio hahhaa
geceperisi Bayan Üye 12 Ara 2007 #137 Hehehe dangermiş he Neyse öğrenmiş olduk valla çok merak ediodum
DaNGeR Kayıtlı Üye 12 Ara 2007 #139 şimdi benim bi açıklama yapmam Lazım dimi :| Letisyacım iyi Hoş GüzeL hoşLanmışsın ama nasıl oldu bu ForumdaOLcak iş değL Saten Bendede bazı ŞeyLer varsa aÇıkLanır saTen iLk Defa duydum Nickini :|| ama oLmaz Diyede bişey oLamaz Tabiki Herşeyin ZaManı vardır sen Yapmışsın itiRafını Saygım War... ekleşiriz Msn AdresLerimizi oLursa oLur OLmassa Canımız SağoLsun ark Lar beni neden kötü tanıdınız ne yaptım ben :| LetisYacım ßenim Kafa yerinde değil şimdi ben sana ulaşıcam ...
şimdi benim bi açıklama yapmam Lazım dimi :| Letisyacım iyi Hoş GüzeL hoşLanmışsın ama nasıl oldu bu ForumdaOLcak iş değL Saten Bendede bazı ŞeyLer varsa aÇıkLanır saTen iLk Defa duydum Nickini :|| ama oLmaz Diyede bişey oLamaz Tabiki Herşeyin ZaManı vardır sen Yapmışsın itiRafını Saygım War... ekleşiriz Msn AdresLerimizi oLursa oLur OLmassa Canımız SağoLsun ark Lar beni neden kötü tanıdınız ne yaptım ben :| LetisYacım ßenim Kafa yerinde değil şimdi ben sana ulaşıcam ...