Sahte karne yardım

sarsar71

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar okulların bitimine yaklaşıyoruz malumunuzdur 3 ay tatil herkese h.o şimdiden lakin benim çok büyük bir derdim var ben sınıfı geçiyorum bu arada 10.sınıfa gidiyorum yani 11 olacağım ama boş geçiyorum ne teşekkür ne takdir alıyorum bende karar verdim sahte karne yapmaya(yaparsam yeni telefon ve yeni pc gelecek) çok da güzel karne hazırladım bide takdir yapıştırdım ama yazıcım olmadığı için çıkartamıyorum yaptıklarımı şimdi size sorularım var

1-bu karneyi nerede çıkartabilirim(kırtasiyeciye net cafeye felan gittim fakat yasak dediler) kandırabileceğim bir yer var mı sorgusuz sualsiz çıkartabilecek ?

2-karneyi ve belgeyi bastıkları kağıt türüdür nereden temin edebilirim ?

kızmayın bana çok zor durumda olmasaydım böyle bir şey asla yapmazdım

bunu yapmak yerine ailene karşı dürüst olman senin için daha iyi.

ailene bu durumu nasıl açıklaman gerektiğini öğrenmelisin.

ama yeni bilgisayarı çok istiyorum ailem getiremezsen almayız dedi ne yapacağım :sorry1: :sorry1:

Bu sıkıntıları yasayacagina oturup derslerine calissaydin!

Yalancinin mumu yatsiya kadar...

ama yeni bilgisayarı çok istiyorum ailem getiremezsen almayız dedi ne yapacağım :sorry1: :sorry1:

bence çok yanlış bir tavır..

şunu yaparsan sana bunu alırız ... vs vs

bence önce ailenin çocuk gelişimi , eğitimi konusunda bilgi sahibi olmaları gerekiyor.

bir bilgisayar için yapacağın bir hata senin ileride önüne illaki çıkar..

dürüst ol .. dürüst..

Karnelerin üzerinde aldığı belge vesair yazıyor mu bilmiyorum. Kaldığın ders falan yoksa ya da düzeltmek istediğin sadece teşekkür çıkart en azından yalanını azaltmış olursun. Komple değiştiricem diyorsan ne bileyim git üniversite kırtasiyesinde falan çektir fotokopini. Lise gibi bölgelere uzak kırtasiyelerde, ya çok küçük ya çok büyük yerlerde dene şansını. Karne kağıdını hatırlamıyorum bile iki a4'ü birleştir diyeceğim o olacak. Büyük mağazaların kağıt raflarında ara karne kağıdını.

Notlarını değiştirmeden teşekkür belgesi çıkart anlaşılmaz

Dersin baba sen al bana pc'yi takdir belgesi yolda şimdilik tşk ile idare ediver.. Hem senin açıdan kolaylık olur.

Öbür türlü 50-100 tl bayılman lazım komple baştan aşağı karne için.

Bu arada bence birkaç a4'ü yapıştırıp en mantıklı kağıdı elde et. Bant falan kullanma aman diyeyim. Teşekkür belgesi çıkart gitsin sadece.
Keşke Kars'da ya da Adana'da olsaydın hazırlayıverirdik.

---> Sahte karne yardım

Böyle bir işe kimse kalkışmak istemeyecektir suç teşkil ettiği için...
yapan da para için yapacaktır zaten.

Zor da olsa gerçeği soylemelisin ailene. Yalanın ortaya çıkarsa telefondan da olursun bilgisayardan da. Hem bunlar illa ki olcak bir gün :) öyle bir durumda daha çok rencide olursun. Benim tavsiyem yapma

tobe yarabbım bı yalan solıcen bızıde ortak edıorsun

oglum otur ders calıs bole bos ılsere gıderecegıne

armut pıs agzıma dus olmaz . ılerde ıs hayatına nasıl atılcaksın bu tembellıkle.. orda bı hatan oldugunda nasıl duzeltıcen.

ugrasma uc kurusluk seyler ıcın azcık ıdare etmeyı de ogrenın
bılgısayarmıs telefonmuss sukret kı elınde varmıs . acgozlu olma.

---> Sahte karne yardım

Vatan için senin yaşında Çanakkale'de ölen gençler vardı 1915'te.
Onur,gurur,değer,namus ve dürüstlük uğruna öldüler,vatan için öldüler.
Bu şehitlerin kanı üstünde bir bilgisayar için zor durumda olduğunu söyleyen küçük kardeşim,seni esefle kınıyorum.
Zorluk nedir kardeşim,haketmeden,vicdanını susturarak ,maddi menfaat için yola düşmüş,akıl soruyorsun.
Zorluk emek ile elde edilene denir.
Bugün bilgisayar için ailesini kandıran yarın öbür gün daha fazlasına cüret edebilir.
Tek tavsiyem elini vicdanına koy.
Yazın iş bul,senin yaşıtların çalışıyor yazın.Kendi bilgisayarını alnın teri ile al ki,ailen önce dürüst bir çocuğumuz var diye mutlu olsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri