Sahiden şahane misiniz?

---> Sahiden şahane misiniz?

Sahisiniz ama şahane değilsiniz :91:
Yok, siz şahane sayılmazsınız. :91: Ama sahicisiniz. :2: Zira şahane olmaya da çalışmıyorsunuz.:36: Bu testi niye çözdüğünüzü biliyoruz…:8: Bakalım altından ne çıkacak, ne yumurtlayacak test yazarı dediniz.hahaha Her bir şeyin hakikatini görmekte olduğunuzdan size söyleyecek bir şey bulmak kolay iş değil. :36: Fakat siz de biliyorsunuz… Şahane olmaya ihtiyacınız yok. :2: Sahicisiniz ya… Daha ne olsun… :2:

Sahisiniz ama şahane değilsiniz
Yok, siz şahane sayılmazsınız. Ama sahicisiniz. Zira şahane olmaya da çalışmıyorsunuz. Bu testi niye çözdüğünüzü biliyoruz… Bakalım altından ne çıkacak, ne yumurtlayacak test yazarı dediniz. Her bir şeyin hakikatini görmekte olduğunuzdan size söyleyecek bir şey bulmak kolay iş değil. Fakat siz de biliyorsunuz… Şahane olmaya ihtiyacınız yok. Sahicisiniz ya… Daha ne olsun…

Ne sahisiniz ne şahane !

Şahane değilsiniz , e sahide değilsiniz saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz.Bu testi çözmeye zahmet bile etmediğinizi biliyoruz.Ama olsun maksat gönüller bir olsun , zaman dolsun piskevit çılgınlığı son bulsun , benzin 1 lira olsun gereksiz yasaklar bir anda yalan olsun herşey serbest olsun...Valla hayat sana güzel kendin çal kendin oyna..

Açılmıyor Dila
Sen bilebilir misin? :D
Bunu ben bilemiyorum [MENTION=113778]Tox'e[/MENTION]
Rüçhan hakkım ifrata kaçıyor
Şimdi
Beni al,1000 kişinin arasına koy yada daha fazlasına...
İlk ben dikkatini çekerim
Okul yıllarımda da böyleydi
Ben hiçkimseyi tanımazdım herkes beni tanırdı
Bir keresinde lakers - denver maçını izlemeye gitmiştim amerikaya
Kameralar beni çekiyor önümde jack nicholson var 3 oscar :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri