:107: yıllardır hayranı olduğum tek sanatçıı.. bni de yazarsanız..
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 Ocak 2009 #21 :107: yıllardır hayranı olduğum tek sanatçıı.. bni de yazarsanız..
P posedion Kayıtlı Üye 1 May 2009 #23 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club bu kadar mıyız yani sagoleracı
CrAyZ_RaP_GiRl Bayan Üye 15 May 2009 #27 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club posedion' Alıntı: bu kadar mıyız yani sagoleracı Genişletmek için tıkla ... BENCEDE YHANİ RAP YAŞAM TARZI KOLERACILAR VE SAGOCULAR BU KADAR DEİLDİR DİMİ.:174::174:
---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club posedion' Alıntı: bu kadar mıyız yani sagoleracı Genişletmek için tıkla ... BENCEDE YHANİ RAP YAŞAM TARZI KOLERACILAR VE SAGOCULAR BU KADAR DEİLDİR DİMİ.:174::174:
UpSs KraLiçe Bayan Üye 15 May 2009 #28 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club Bende istiorum benide yaz
iReM^^ Banned 4 Haz 2009 #29 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club ayh .. bunLarın hepsını tek tek yazmısın emege sagLık benıde yazz..
---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club ayh .. bunLarın hepsını tek tek yazmısın emege sagLık benıde yazz..
WeGotRimes Banned 13 Haz 2009 #30 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club Bende üye olmak istiyorum kardes kesinlikle ekle beni!
ZeNa Bayan Üye 14 Haz 2009 #31 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club sanırım burayla ilgilenen yoookk...
McSeO Kayıtlı Üye 24 Haz 2009 #34 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club selam daha yeni üye oldum ve hemen sagopa ve kolera yı buldum eklersen sewinirim..saygılar..
---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club selam daha yeni üye oldum ve hemen sagopa ve kolera yı buldum eklersen sewinirim..saygılar..
B BstYzc~ Kayıtlı Üye 14 Tem 2009 #36 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club Hani pen Benide yazar mısınız ?
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 15 Tem 2009 #37 ---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club bu konudan ıkı tane var dıye az once yenı acılan konuyu kapadım ısteyen burdan paylasımlarına devam edıp kayıt olabılır.
---> Sagopa Kajmer - Kolera Fan Club bu konudan ıkı tane var dıye az once yenı acılan konuyu kapadım ısteyen burdan paylasımlarına devam edıp kayıt olabılır.