alıntıdır
İnci 1907 Prenses 2 Mar 2009 #2 ---> Sadece Bir Otobüs otobus mü hayallerim yıkıldı ya böyle bi otobüsüm olsun 100 milyar borcum olsun diycemde zaten o kadara mal olmuştur saol senam paylaşım içn
---> Sadece Bir Otobüs otobus mü hayallerim yıkıldı ya böyle bi otobüsüm olsun 100 milyar borcum olsun diycemde zaten o kadara mal olmuştur saol senam paylaşım içn
Mi_shil Bayan Üye 17 Eyl 2010 #8 ---> Sadece Bir Otobüs inanamıyorum kendi evimizden daha güzel eşyalar var yha süper orada yaşamak isterdim...
---> Sadece Bir Otobüs inanamıyorum kendi evimizden daha güzel eşyalar var yha süper orada yaşamak isterdim...
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 25 Eyl 2010 #9 ---> Sadece Bir Otobüs Mi_shil' Alıntı: inanamıyorum kendi evimizden daha güzel eşyalar var yha süper orada yaşamak isterdim... Genişletmek için tıkla ... süper ötesi
---> Sadece Bir Otobüs Mi_shil' Alıntı: inanamıyorum kendi evimizden daha güzel eşyalar var yha süper orada yaşamak isterdim... Genişletmek için tıkla ... süper ötesi
baL1o*cuk Bayan Üye 25 Eyl 2010 #10 ---> Sadece Bir Otobüs ne var ki canıımm, sadece bir otobüs.. :| xD
notella Bayan Üye 11 Mar 2011 #12 ---> Sadece Bir Otobüs böyle bi otobüsüm olsun.. daha da bişi istemem hiç de çıkmam
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 17 Mar 2011 #13 ---> Sadece Bir Otobüs muhteşem bir otobüs