---> sade vatandas ben?=) Yakışıklısın kardeşim... MaşAllah...Allah sevdiklerine bağışlasın...
DiReNiS Bayan Üye 10 Haz 2009 #21 ---> sade vatandas ben?=) Yakışıklısın kardeşim... MaşAllah...Allah sevdiklerine bağışlasın...
iReM^^ Banned 15 Haz 2009 #28 ---> sade vatandas ben?=) SüPeRsiN caNıM .. aLLaH SewDiqiNe ßaqıSLaSınNn..
diabloOo16 Banned 16 Haz 2009 #33 ---> sade vatandas ben?=) tsk ederm kardesm_=) Son düzenleme: 19 Haz 2009
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 19 Haz 2009 #36 ---> sade vatandas ben?=) yakısıklısın asb
M **meLebek** Bayan Üye 20 Haz 2009 #38 ---> sade vatandas ben?=) yakışıklısın abi hafif ''paşhan yılmazel'' havası sezdim sanki mutlu olman dileği ile...
---> sade vatandas ben?=) yakışıklısın abi hafif ''paşhan yılmazel'' havası sezdim sanki mutlu olman dileği ile...
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 Haz 2009 #39 ---> sade vatandas ben?=) **meLebek**' Alıntı: yakışıklısın abi hafif ''paşhan yılmazel'' havası sezdim sanki mutlu olman dileği ile... Genişletmek için tıkla ... eet ya bnde bnzetiorum demekki yanlız deilmişim
---> sade vatandas ben?=) **meLebek**' Alıntı: yakışıklısın abi hafif ''paşhan yılmazel'' havası sezdim sanki mutlu olman dileği ile... Genişletmek için tıkla ... eet ya bnde bnzetiorum demekki yanlız deilmişim
-CaMBaZ- Banned 20 Haz 2009 #40 ---> sade vatandas ben?=) resimler hoşda: ) şu atkı gibi sarıolar ya kazak türü şeleri hiç sevmiorm yani kim yaparsa yapsın yakıştıramıorm yanlış anlama Allah sevdiğine bağışlasın.
---> sade vatandas ben?=) resimler hoşda: ) şu atkı gibi sarıolar ya kazak türü şeleri hiç sevmiorm yani kim yaparsa yapsın yakıştıramıorm yanlış anlama Allah sevdiğine bağışlasın.