SaD£c£ s£n w£ SaD£c£ SaNa

nemesiss

Bayan Üye
sana nasıl anlatsam bilmiyorum.ama bildiğim tek ama tek şey seni delicesine sewdiğim.seninle öyle bütünleştim ki ayrılmak değil kopamıyorum senden.Ne seni bırakabiliyorum; ne de kendimi hiçe sayıyorum.Bunların ikisinide yapamıyorum.Çünkü artık düşünemiyorum.Kafama,benliğime o kadar yerleşmişsin ki; seni ordan çıkartmak olanaksız.belki kendimi küçük düşürüyorum ama sewgide küçük düşme söz konusu bile olsa bile sewe sewe senin için her adımı atarım.Seni o kadar sewdim ki artık aşkım senden bile öte.Seni sewdiğimi dağlara,taşlara,kısacası her yere;bütün kainata haykırmak istiyorum Seni Sewiyorum !!
Bu kelime topluluklarını defalarca senin için ama yalnız senin için tekrarlayabilirim.Biliyor musun;seni sewdiğimden beri artık çewremdeki herşey gözüme daha güzel daha hoş we daha ümit werici gelmeye başladı çünkü onlar bana seni hatırlatıyor...
Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin.Dağlar gibi sende içimde ulaşılması zor bir yerdesin.Tepeler gibi sende içimde ulaşılması zorsun.
zirweye sadece bir kişi çıkar senin yaşamında;işte o da ben olmak istiyorum zirwede tek ben;BEN we SEN !!!
su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyosursun,yol gibi seninde sonun yok;yani seni sewmenin sonu yok!...bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi.Bunu ben belirleyemem;ama şunu bil ki seninle ölüme bile warım...! sensiz geçen hergün değil bir salise bile düşünemez oldum.Sen benim;benliğim,warlığım,hayatım,geleceğim,çılgınlı ğım,sewincim,mükemmelim,sewdiceğim kısacası herşeyimsin herşeyim...
Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur.Aldığım nefes içtiğim su yürüdüğüm yol herşeyde sen we senden izler war.
Seni Sewiyorum...Seni Sewiyorum...Seni Sewiyorum...Seni Sewiyorum...Seni Sewiyorum...
 
gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyosursun,yol gibi seninde sonun yok;yani seni sewmenin sonu yok!...bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi.Bunu ben belirleyemem;ama şunu bil ki seninle ölüme bile warım...!


tsk ettim
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst