.bu gunlerde ,hatunu eve hapsettim sayilir,bir kac saglik problemi oldugu icin ihtiyati elden birakmiyoruz,eh eve bir seyler lazim,markete ben gidecegim allahtan market plaza birkac yuz metre otede.hatun liste yapti,kiyilmis pizza peyniri,mozzeralla gibi ismi var.degisik bir domates salcasi,her zaman aldigimiz kiymadan,markalarina bakip kafama yazdim,markete gittim,eh 3 bes cesit salca var,himm iste bu deyip 500 gr lik salca aldim,pizza peyniri buldum oda bir kac renki bir iki cesit,hah iste hatunun istedigi bu deyip onu da aldim, et kismina gittim iki paket de yarim kiloluk kiyma aldim ve hizlica eve geldim, hatun salcaya bakti,yaw adam bu makarna salcasi yalnis almissin dedi, pizza peynirine bakti,ama bu mozzereala filan degil,neyse kiymayi dogru aldim diye seviniyordum,bizim kiymada premium beef yazarmis benim aldigimda veal yaziyor,ya adam kiyma da yalnis dedi,kendi kendime yuh olsun be bi ise yaramaz adam oldum ciktim dedim,veal ne demek diye internetten baktim veal genc hayvan kiymasiymis yani inek dana eti yasini doldurmamis hayvanlardan,neyse icime sinmedi,yine bi kosu markete gittim,buyuk super market yaw bu kiymayi yarim saat evvel almistim degistirip baska kiyma almak istiyorum dedim,her zaman seve seve yaparlardi,gorevli bayan bir tabela gosterip bakin ne iade aliyoruz nede degistiriyoruz dedi,yaw yarim saat bile olmadi iste kasa fisi dedim,kadin bir sorry dedi mesele kapandi.
.....bu gunlerde fazla toplum icinde bulunmak istemedigimiz icin,her seyi cabuk alip marketten cikayim diye acele ile her seyi yalnis almisim,olur boyle seyler degilmi...:17qn8h::smileysmitteilend01