Onuda Denerm xD:D saoLL(:
Dark_GirL Bayan Üye 19 Ocak 2008 #25 siz bu Derya Ne yere bakan yürek yakan bilmezsiniz xP Bize diyo ama kendiside az deil xP yeme bizi deryaaa
siz bu Derya Ne yere bakan yürek yakan bilmezsiniz xP Bize diyo ama kendiside az deil xP yeme bizi deryaaa
dinemis Bayan Üye 30 Ocak 2008 #29 ya ıkı tel sacım var onu bunu denıyım deerken onlardanda olucam dıye korkuyorum yaa:2: ıse yarıyor mu gercekten ????
ya ıkı tel sacım var onu bunu denıyım deerken onlardanda olucam dıye korkuyorum yaa:2: ıse yarıyor mu gercekten ????
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 #30 uzamasını yavaşlatma yöntemin varmı benim saçlar mübarek 1 ay önce kestiriyorum 1 ay sonra sarmaşık gibi xD TSkler.
uzamasını yavaşlatma yöntemin varmı benim saçlar mübarek 1 ay önce kestiriyorum 1 ay sonra sarmaşık gibi xD TSkler.
AwFul_GirL Bayan Üye 30 Ocak 2008 #32 dinemis' Alıntı: ya ıkı tel sacım var onu bunu denıyım deerken onlardanda olucam dıye korkuyorum yaa:2: ıse yarıyor mu gercekten ???? Genişletmek için tıkla ... yaramasa buraya nie konu açim ama ben denemedim arki denedi hahaha
dinemis' Alıntı: ya ıkı tel sacım var onu bunu denıyım deerken onlardanda olucam dıye korkuyorum yaa:2: ıse yarıyor mu gercekten ???? Genişletmek için tıkla ... yaramasa buraya nie konu açim ama ben denemedim arki denedi hahaha