---> Saçınızda Boya Var mı? tam 6 yıldır var hemde =)
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Haz 2010 #22 ---> Saçınızda Boya Var mı? RaPizM^^' Alıntı: yok Genişletmek için tıkla ... artık var :8:
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 15 Haz 2010 #24 ---> Saçınızda Boya Var mı? yok
İnci 1907 Prenses 21 Haz 2010 #28 ---> Saçınızda Boya Var mı? var. tekrar boyatıcağım istanbula gittiğimde.
ashli Bayan Üye 21 Haz 2010 #29 ---> Saçınızda Boya Var mı? Yazın güneşten iyice sararıyo herkes boyadın mı diyo Yok..
endLesS Webmaster 21 Haz 2010 #30 ---> Saçınızda Boya Var mı? yokta annem çok akLıma giriyor siyh yakışır dıye :11:
cluee Bayan Üye 21 Haz 2010 #32 ---> Saçınızda Boya Var mı? ashli' Alıntı: Yazın güneşten iyice sararıyo herkes boyadın mı diyo Yok.. Genişletmek için tıkla ... Aynen yok ama benim saçında bazı yerleri sararıyo.Yok diyorum inceliyolar bi de hahaha
---> Saçınızda Boya Var mı? ashli' Alıntı: Yazın güneşten iyice sararıyo herkes boyadın mı diyo Yok.. Genişletmek için tıkla ... Aynen yok ama benim saçında bazı yerleri sararıyo.Yok diyorum inceliyolar bi de hahaha
tatLi_seytan Bayan Üye 21 Haz 2010 #34 ---> Saçınızda Boya Var mı? hayır.. ama ilerde çıtçıt taktırmayı düşünüyorum...
HèL¡N Bayan Üye 24 Haz 2010 #37 ---> Saçınızda Boya Var mı? Evt var başı beyaz, ortası kızıl ,altı siyah
` Nur ~ Bayan Üye 25 Haz 2010 #39 ---> Saçınızda Boya Var mı? Evet var ( : patLıcan moruydu ama kızıL qibi bişiciğe döndü ( :