mız mız . .. . . chooqq qötü ßir durumda. .:(
zıIırT.! Kayıtlı Üye 6 Ara 2009 #109 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz uyquLu we stresLi cünkü oquL oLuo .D
^shékér kıs^ Bayan Üye 6 Ara 2009 #110 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz kaldırılma şekline bağlı xD başkası kaldırırsa sinirli kendim kalkarsam fevkaladenin fevkinde :11:
---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz kaldırılma şekline bağlı xD başkası kaldırırsa sinirli kendim kalkarsam fevkaladenin fevkinde :11:
tatliş Bayan Üye 31 Ara 2009 #113 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz normalde sinir li olmam ama bu aralar rüyamın en güzel yerinde uyandırıyolar deli oluyorum
---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz normalde sinir li olmam ama bu aralar rüyamın en güzel yerinde uyandırıyolar deli oluyorum
akatsuki Banned 12 Ocak 2010 #115 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz Gece nasılsam,sabahda aynı performans,aynı enerji günaydın bile demeden :175:
---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz Gece nasılsam,sabahda aynı performans,aynı enerji günaydın bile demeden :175:
beyaz_melek Bayan Üye 12 Ocak 2010 #117 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz mızmız ve huysuzumdur malesef.....
K e w e LL Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 #119 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz Uyku sersemLiği geçene kadar konuşmayan asık yüzLü biriyim
criminal bylgy Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 #120 ---> sabah uyandıgınızda nası birisiniz ilk bir saat çok sinirli