---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? hergünkü yaptığım şey yürüyüşe cıkarım
adasu Bayan Üye 17 Şub 2012 #141 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? hergünkü yaptığım şey yürüyüşe cıkarım
vexille Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #142 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? tek gözüm açık gelen mesajlara cevap yazar geri uyurum. uykum yoksa sert bi sigara sarar içerim.
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? tek gözüm açık gelen mesajlara cevap yazar geri uyurum. uykum yoksa sert bi sigara sarar içerim.
Director23 Banned 18 Şub 2012 #143 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Perdeyi yarılar , dışarıyı izlerim .
ParadokS Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #144 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Tv izlerim.
'Gülümse :D Prenses 18 Şub 2012 #145 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? yatmaya devam edrrim
Esradeniz Bayan Üye 7 Mar 2012 #146 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? çayımı demlerim simitçinin geçmesini beklerimm :
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? çayımı demlerim simitçinin geçmesini beklerimm :
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #147 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Nescafe Sigara .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #148 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? olağan bişi alıştım artk :s
ParadokS Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #149 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? tekrar uyurum.
Berry* Bayan Üye 7 Mar 2012 #150 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Oooo, hemmen tekrar yatarım. xD
buğlem Bayan Üye 10 Mar 2012 #151 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? kahvaltı yaparım
ParadokS Kayıtlı Üye 22 May 2012 #152 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Öyle bir şey olmuyor ya.
yesil83 Bayan Üye 22 May 2012 #153 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? yatak keyfi yaparim yada kalkar guzel bir kahvalti hazirlardim herkesi cagirirdim
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? yatak keyfi yaparim yada kalkar guzel bir kahvalti hazirlardim herkesi cagirirdim
Calla Bayan Üye 22 May 2012 #154 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? yiğenim tarafından uyandrıldığım için onu hırpalarım
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? yiğenim tarafından uyandrıldığım için onu hırpalarım
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 21 Haz 2012 #155 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Üst Kata Çıkar Rahat Rahat Wc
LaZZkopateLLa Bayan Üye 21 Haz 2012 #156 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? su içerim xD
Elsa Bayan Üye 21 Haz 2012 #157 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Sigaramı yakarım her zaman ki gibi, sonra da kahvaltı hazırlama işlemleri.
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Sigaramı yakarım her zaman ki gibi, sonra da kahvaltı hazırlama işlemleri.
Heretic. Erd Bayan Üye 21 Haz 2012 #158 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Bilgisayara girerim yada televizyon izlerim.
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Bilgisayara girerim yada televizyon izlerim.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Haz 2012 #159 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Televizyon izlerim veya telefonla uğraşırım
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Televizyon izlerim veya telefonla uğraşırım
PureLove6 Kayıtlı Üye 21 Haz 2012 #160 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Hepsi Uyanacak o Kadar.