Sabah namazını kılarım.
_Tiesto_ Banned 18 Ocak 2009 #32 ilk önce fırına gidip taze sıcak bi ekmek alırım .. sonra çayı demlerim ve bizimkileri uyandırırım
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #34 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? bi ara ypıyodum dışarıyı fln syrediodm
mermaid Bayan Üye 27 Şub 2009 #35 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? tekrar uyuyrum yada anne baba hariç gnç birileini uyandırır konuşurus fln kahvaltı hazırlarıs
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? tekrar uyuyrum yada anne baba hariç gnç birileini uyandırır konuşurus fln kahvaltı hazırlarıs
Chiic Bayan Üye 28 Şub 2009 #36 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Kahvaltı hazırlarım evdekilere ..
tuubaa Bayan Üye 28 Şub 2009 #37 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? kahvaltı hazırlıyorum.)
mermaid Bayan Üye 28 Şub 2009 #38 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? geri yatarım
Punq_Rocqer Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #39 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? kahvaltı yaparım
MeLiSsSa Bayan Üye 3 Mar 2009 #40 ---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Hergün aynı muhabbet oluyor zaten , kıyafetimi değiştiriyorum kahvaltı hazırlıyorum.
---> Sabah Erken Uyandınız ve Herkes Yatıyor, N'aparsınız? Hergün aynı muhabbet oluyor zaten , kıyafetimi değiştiriyorum kahvaltı hazırlıyorum.