---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) Hayır.
Okyanus_Ateşi Bayan Üye 16 Tem 2011 #203 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) Tabi ki hayır kimsenin duygusuyla oynamak istemem
EbruSh Bayan Üye 7 Eyl 2011 #207 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) Sirf hoslanti ugruna sevgili olduklarim oldu eskiden tabi
---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) Sirf hoslanti ugruna sevgili olduklarim oldu eskiden tabi
filterfunk Bayan Üye 27 Eyl 2011 #209 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) lisede yapmıştım öyle bir hata, ayrılmak için gün sayıyordum
---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) lisede yapmıştım öyle bir hata, ayrılmak için gün sayıyordum
N nedenbendede Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #210 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) Hayır. (;
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #211 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) onu kırmamak için çıkarım.sonra da durumu izah eder anlayış beklerim ...
---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) onu kırmamak için çıkarım.sonra da durumu izah eder anlayış beklerim ...
Valetta Bayan Üye 30 Haz 2012 #212 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) çıkarımda uzun oLmaz we hiç bir yakınLık göstermem =)
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 17 Tem 2012 #214 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) hatır icin cıkardım
G gizliozne Bayan Üye 27 Tem 2012 #217 ---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) 1 kere çıktım o da uzun sürmedi :I çıkarım da kelimesini atmak isterim :I
---> S£wmeDiniZ bir kişi iLe çıKaRmısınız ? =) 1 kere çıktım o da uzun sürmedi :I çıkarım da kelimesini atmak isterim :I