RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız?
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Şub 2016 #2 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Bütün evlenme programları
Earl Freyja Bayan Üye 14 Şub 2016 #3 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Kısmetse olur :M
Sibel1 Bayan Üye 14 Şub 2016 #4 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Adnan oktar Kismetse olur
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #5 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Bütüne evlendirme programları ayrıca gereksiz dizileri
---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Bütüne evlendirme programları ayrıca gereksiz dizileri
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 15 Nis 2016 #6 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Sacma sapan herşeyi..
Altmis Bir Kayıtlı Üye 15 Nis 2016 #7 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? hepsini
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 15 Nis 2016 #8 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? rtükü kapatırdım
Sibel1 Bayan Üye 15 Nis 2016 #9 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Asi Ruh' Alıntı: rtükü kapatırdım Genişletmek için tıkla ... :deli: :3dtk4:
---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Asi Ruh' Alıntı: rtükü kapatırdım Genişletmek için tıkla ... :deli: :3dtk4:
M Moreas Bayan Üye 15 Nis 2016 #10 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Evlenme programlarını. Leyla İle mecnunu kaldıran Trt'yi Gıcığım onlara
---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Evlenme programlarını. Leyla İle mecnunu kaldıran Trt'yi Gıcığım onlara
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Nis 2016 #11 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Kısmetse Olur
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 17 Nis 2016 #12 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? A haber i kapatirdim
iKaRuS Kayıtlı Üye 17 Nis 2016 #13 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Acun ilicalinin yaptigi her programi
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 17 Nis 2016 #14 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? televizyon izlememek guzel sey Hic biseyin bana zarari yok
---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? televizyon izlememek guzel sey Hic biseyin bana zarari yok
mortal00 Kayıtlı Üye 17 Nis 2016 #15 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? İzdivaç programlarının hepsini.
yesil83 Bayan Üye 17 Nis 2016 #16 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Evlendirme programlari Survivor u Kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizileri Pkk yandaşı kanalları.
---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Evlendirme programlari Survivor u Kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizileri Pkk yandaşı kanalları.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Nis 2016 #17 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Atv haber programlarını
*Lykia Bayan Üye 27 Nis 2016 #18 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? televizyon kullanmıyoruz nette dizi
grafi_boyz Kayıtlı Üye 27 Nis 2016 #19 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Günlük yayınlanan sabah dedikodu programları ve evlendirme programları, hafta sonu da magazin programlarını kaldırmak isterim.
---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? Günlük yayınlanan sabah dedikodu programları ve evlendirme programları, hafta sonu da magazin programlarını kaldırmak isterim.
'Gülümse :D Prenses 28 Nis 2016 #20 ---> RTÜK olsaydınız, hangi programı yayından kaldırırdınız? saçma olan her şeyi