RTE istanbul miting goruntuleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> RTE istanbul miting goruntuleri

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ben sadece niye bir taraf 2 milyon diyip diğer taraf 200.000 diyor onu anlamıyorum demek istedim.
Kaçsa kaç ne gerek var bunu konuşmaya.

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]

Ak Partinin kendini kanıtlamaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum kardeşim ama tabi yine de taraftarlarını memnun ediyor bu görüntüler..

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ben sadece niye bir taraf 2 milyon diyip diğer taraf 200.000 diyor onu anlamıyorum demek istedim.
Kaçsa kaç ne gerek var bunu konuşmaya.

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]

Ak Partinin kendini kanıtlamaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum kardeşim ama tabi yine de taraftarlarını memnun ediyor bu görüntüler..
Anladim canim.
Kusura bakma yanlis anladim. Ozur dilerim.

azdır-çoktur bilemem
montajdır-photoshoptur ya da değildir, onu da bilemem.

sinir olduğum olay;
ygs sınavının olduğu gün
düşüncesizce davranması ve mitingi bugüne yapmasıdır
yarın yapsa veya dün yapsa kıyamet mi kopardı?
istanbulda zaten trafik başlı başına bir sorundur
böyle konser ya da miting vb. gibi ekstra durumlarda, ekstra kalabalık olur. herkes gerilir.
bunu yaptığı için yine benim şimşeklerimi üzerine çekmekten kurtulamadı sayın rte.

azdır-çoktur bilemem
montajdır-photoshoptur ya da değildir, onu da bilemem.

sinir olduğum olay;
ygs sınavının olduğu gün
düşüncesizce davranması ve mitingi bugüne yapmasıdır
yarın yapsa veya dün yapsa kıyamet mi kopardı?
istanbulda zaten trafik başlı başına bir sorundur
böyle konser ya da miting vb. gibi ekstra durumlarda, ekstra kalabalık olur. herkes gerilir.
bunu yaptığı için yine benim şimşeklerimi üzerine çekmekten kurtulamadı sayın rte.

YGS ile aynı gün miting olması doğru olmadı. Yollarda mahsur kalan bir çok arkadaşım oldu. Otobüs yok, trafik felç, tramvaylar ilerlemiyo. Zamanlama daha iyi olabilirdi

Cahil cahil konusmayin.Buyuk mitingler katilimin azami olmasi icin pazar gunu yapilir.
Ayrica o kendini dusunen egoist ergenler,milletin haftaici isi gucu yok mu?
Saat 1e kadar muzik bile calinmadi saat 11de toplanmamiza rağmen iki saat ygs yasagini bekledik.
Gezideki capulcular istanbulda aylarca trafigi,hayati felc edince neden onlara simsek cakmadiniz?

Ayrica hala montaj diyenlere sozum yok.Napsinlar 11 yil oldu daha yıkamadilar :)
31 mart sabahi 20 milyonu gorunce beyniniz ucuklayacak montaj diye diye goceceksiniz bu dunyadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri