Rosetta Stone v3.2 [Japonca Öğreniyorum Seti]

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
hwmi5d.jpg

Çok kaliteli bi program. Japoncayı kolayca öğretebiliyo. Bebekler nasıl yeni bi dil öğrenirlerse o şekil başlıo sözlü, yazılı ve fotografla öğretiyor. Japoncanın kurallarını kendiniz keşfediyosunuz. Ayrıca mikrofonla speaking yapıosun. Oldukça kullanışlı anlıycanız. Öğrenmek isteyenler için ideal... başka dilleri de var ayrıca. Linkler alıntıdır ama anlatımı felan ben yaptım... ii çalışmalarr...

Rosetta Stone application:

rapidshare.com RS_3.2.part1.rar
rapidshare.com RS_3.2.part2.rar
rapidshare.com RS_3.2.part3.rar
rapidshare.com RS_3.2.part4.rar

Patch:
http://rapidshare.com/files/162903359/RS_v3.2_-_Patch.rar

Yükleme:

1. üsstteki linkleri indirdikten sonra Rosetta Stone application kısmından çıkan .iso dosyasına sağ tıkla, Winrar'da çalıştır.
2. Açılan dosyada setup dosyasını bul programı kur.
3. Bilgisayarım > C > Program Files > Rosetta Stone dosyasına patch'i yapıştır. Program artık kullanılır, fakat hiç dil yüklenmemiş haldedir. Bundan sonra aşağıdaki linkleri yükleyin.
4. Level 1'i yükledikten sonra .iso formatında bi dosyayla karşılaşıcaksınız. İsolar cdye yazılması gereken image dosyalarıdır. En basit yoldan cdye yazdırırsınız açarsınız. Ya da Sanal sürücü(deamon tools gibi) kullanır cd harcamadan halledersiniz.
5. bi şekilde iso dosyasını taktıkdan sonra programı açın. Önce kullanıcı girişi istiycektir. Kullanıcı olayını da bitirdikten sonra azıcık ingilizceyle de dilinizi eklersiniz.
6. Tek başına 1 level çalıştırabilirsiniz. Yani çalışmaya başlamak için 3 level i birden yüklemeniz şart değil.

The language packs: Japanese_1.iso, Japanese_2.iso, Japanese_3.iso

JAPONCA

LEVEL-1
rapidshare.com JPN_3.2_L1.part1.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L1.part2.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L1.part3.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L1.part4.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L1.part5.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L1.part6.rar
LEVEL-2
rapidshare.com JPN_3.2_L2.part1.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L2.part2.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L2.part3.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L2.part4.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L2.part5.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L2.part6.rar
LEVEL-3
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part1.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part2.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part3.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part4.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part5.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part6.rar
rapidshare.com JPN_3.2_L3.part7.rar

Son düzenleme:
---> Rosetta Stone v3.2 [Japonca Öğreniyorum Seti]

dostum patch linkinde sorun var. düzeltirsen sevinirim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri