Ronaldinho Fener'e !

Buğra1

Kayıtlı Üye
ronaldinho.jpg


Itasportpress ve Tuttomercatoweb, F.Bahçe'nin Ronaldinho'ya yaptığı teklifi doğrularken, Ronaldinho'nun abisi ve menajeri Roberto Asis'in gelecek hafta İstanbul'a giderek Sarı-Lacivertli takımla masaya oturacağını iddia etti.
Gazete, F.Bahçe'nin Roberto Asis ile yapacağı bu görüşmeden çıkacak sonuca göre hazırladığı resmi teklifi Milan kulübüne iletecek.
 
---> Ronaldinho Fener'e !

geLsin.

Kimse yaşlı diye bahanede uyduramaz artık xD
 
---> Ronaldinho Fener'e !

Milanda güzel oynuyordu son Cl maçında niye bıraksınlar ki onu :)
Ama gelse de fena olmaz hani..
 
---> Ronaldinho Fener'e !

Coup: Ronaldinho bald bei Fenerbahçe?
1b6278471984ecbd502858dfe3965262.jpg



Lacht Ronaldinho bald in Istanbul?



Der Ballvirtuose ist bei Milan im letzten Jahr wieder zu Höchstform aufgelaufen. Doch der Klub möchte ihm trotzdem nur einen neuen Vertrag zu deutlich schlechteren Konditionen offerieren. Die Konkurrenz wittert eine Chance - vor allem Fenerbahçe Istanbul.
Für Milans Sportchef Ariedo Braida und Geschäftsführer Adriano Galliani brechen entscheidende Wochen in der Kaderplanung an. Sie müssen sich in der Personalie Ronaldinho endlich festlegen. Der Weltfussballer von 2004 und 2005 hat einen Ende Saison auslaufenden Vertrag und der Südamerikaner könnte ab 1. Februrar ablösefrei für einen neuen Klub unterschreiben.
Milan will Salär zur Hälfte reduzieren
Die AC Milan möchte den Vertrag mit seinem Offensivkünstler verlängern. Die Italiener wollen das Salär aber von 9 Millionen Euro auf etwas unter 5 Millionen senken. Die Vertragslaufzeit soll bis 2013 festgesetzt werden. Bisher hat diese Vorstellung das Herz des Spielers nicht erwärmen lassen.
Palmeiras lockt ihn nach Brasilien

In Brasilien lockt Palmeiras den Spieler. Der südamerikanische Traditionsklub und Ronaldinho haben sich im Sommer schon fast geeinigt, wobei die Finanzierung des Salärs des Spielers weiterhin auf wackligen Beinen steht. Palmeiras möchte ihn dennoch bereits im Januar in Empfang nehmen können. Eine Entscheidung fällt wohl erst Ende Jahr.
Offerte von Fenerbahce Istanbul
Ein anderer Kandidat für einen Transfer ist Fenerbahce Istanbul. Der türkische Spitzenklub hat schon 2008 mit einer Verpflichtung des Brasilianers spekuliert. Damals scheiterte der Wechsel am Veto des Spielers, der unbedingt von Barcelona zu Milan wollte. Jetzt versucht es der Verein vom Bosporus wieder. Vor allem Trainer Aykut Kocaman macht sich für eine Verpflichtung stark. Die Türken können dem ehemaligen Star vom FC Barcelona einen Vertrag bis 2014 und ein Salär von jährlich 7 Millionen bieten. Wie sportal.ch weiss, nimmt der gebürtige Spieler aus Porto Alegre das Angebot aus Istanbul sehr ernst und wird sich in der nächsten Woche intensiv damit befassen.

Fenerbahce bietet Milan eine Ablösesumme von 4 Millionen Euro für einen sofortigen Wechsel im Januar. Wenn ihn die Türken ablösefrei ab der Saison 20010/11 verpflichten wollen, müssten sie sich bis zum 1. Februar gedulden.
 
---> Ronaldinho Fener'e !

Bunu diyolarmış

Darbe: Ronaldinho Fenerbahçe yakında?

Ronaldinho bazen İstanbul´da gülüyor?

Tekmeleme tanrılar Milan geçen yıl en iyi formuna birikmiştir. Ama kulüp hâlâ çok yoksul koşullarda yalnızca yeni bir sözleşme teklif istiyor. Rekabet şansı şüphelilerin - özellikle Fenerbahçe İstanbul.

Milan spor direktörü Adriano Galliani ve yönetmen Ariedo Braida için planlama iş ilanları hayati hafta sonu. Sen Personel Ronaldinho nihayet bırakmaya ihtiyacımız var. Dünya Player 2004 ve 2005‚ sezon sonu sözleşmesi sona erecek ve Güney Amerikalılar 1 den olabilir Yeni bir kulüp için Şubat işaret ücretsiz transfer.

Milano maaş azaltmak istiyor yarısı

AC Milan kendi Offensivkünstler ile sözleşme yenilemek istiyorum. İtalyanlar‚ ancak miktarını azaltmak isteyen 9.000.000 € sadece 5.000.000 altında. Sözleşme süresi 2013 yılına kadar sabit olacaktır. Bugüne kadar bu fikri oyuncunun kalp ısınmasını izin olmasıdır.

Palmeiras Brezilya onu lures

Palmeiras Brezilya oyuncu çekiyor. Güney Amerika kulüp gelenek ve Ronaldinho zaten yazında‚ neredeyse‚ oyuncunun maaş finansmanı ile hala titrek bacakları üzerinde anlaşmaya varmışlardır. Palmeiras hala yapmak ve Ocak ayında almak mümkün olacaktır. Bir karar muhtemelen yıl sonuna kadar olacak.

Fenerbahçe İstanbul´dan Teklif

Bir transfer bir başka aday Fenerbahçe İstanbul´dur. Türk devleri 2008 gibi erken bir Brezilya bir taahhüdü ile ilgili olarak iddia var. O zaman‚ tasarıyı Barcelona Milan istediği oyuncunun veto yüzünden başarısız oldu. Şimdi tekrar çalışıyor‚ Boğaz dernek. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman ise bir zorunluluk kararlıdır. Türkler FC Barcelona´nın eski yıldızı için bir sözleşme sunabilir 2014 bir maaş ile kadar 7.000.000 yılda. Nasıl sportal.ch beyaz‚ Porto Alegre‚ İstanbul´dan teklif oyuncuların yerli çok ciddiye alır ve yoğun önümüzdeki birkaç hafta içinde ele alınacaktır.


Fenerbahçe Milan´ın bir transfer ücreti teklif 4.000.000 € Ocak ayında ani bir değişim. Türkler onu sezon 20010/11 ücretsiz bir transfer olursa işlemek istiyorum‚ onlar olurdu 1 kadar Şubat sabır.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst