Rock SouL

Rock SouL

Kayıtlı Üye
Rock SouL - Güncel

Öncelikle merhaba :)

Baþlayalým bakalým, ismim Anýl, 9 Mayýs 1994, Çorum doðumluyum.
Anne ve babam sað, babam memur, annem çalýþmýyor, bir tane de benden büyük erkek kardeþim var, þu an devlet okulunda müzik öðretmenliði görevini yapýyor.

Ankara' da yaþýyorum, Gazi Üniversitesi - Turizm Ýþletmeciliði 1. sýnýf öðrencisiyim.
Sigara içmem, alkol kullanýrým.

Titizimdir, pis insandan nefret ederim.
Çok arkadaþým, az sayýda dostum vardýr.

Verdiðim sözleri unutmam, iyi hatýrlarým, karþýmdaki insanýn bunu bana hatýrlatmasýna fýrsat vermemeye çalýþýrým.

Dýþ görünüme önem veriririm, bakýmsýz insandan, özellikle bakýmsýz bayanlardan hiç hoþlanmam, kendi içimde oje rengine göre karakter analizi yapabilen biriyimdir xD

Ýþimi garantiye alan bir insanýmdýr ama bazen bazý iþleri yapmaya erinebilirim, hatta genelde erinirim ama mutlaka bitiririm o iþi xD
Koyu bir Galatasaraylýyým. Sýký takip ederim.

Arkadaþlarýmla o bar senin bu bar benim gezmeye bayýlýrým xD
Ruh hali iniþli çýkýþlý olabilen birisiyim, çok mutluyken geliþen bi olay sonrasý çok üzgünde olabilirim.

Müzik dinleyemeyi çok severim, baþta Türkçe-yabancý rock olmak üzere rap hariç her tür müzik dinlerim.
Hayran olduðum bir numaralý müzisyen Þebnem Ferah'týr.♥ Teoman, Tarkan, Emre Altuð, Sýla, Musa Eroðlu sevdiðim diðer Türk müzisyenlerdir.

Yabancý olarak Coldplay, Christina Aguilera, Evanescence, Apocalyptica, Lana Del Rey ve Metallica aklýma gelen diðer isimler..

Özet geçicek olursak, sanki yarýn olmayacakmýþ gibi her günün tadýný çýkarmak isteyen, keþkelere yer vermek istemeyen, aný yaþarken sonrasýný düþünen, içimde ukte olarak kalacak þeylere yer vermemeye çalýþan, sanki bir daha göremeyeceðimi düþünerek sevdiklerimi kýrmamaya çalýþan, bugünün deðerini bilmeye çalýþan bir yapýya sahibim.

Son düzenleme:
---> Rock SouL

Beni dinlediğiniz için tşq hahaha

allahım şu laf yüzünden notlarım :D

neyse seni tanımak güzeldi Anıl...

---> Rock SouL

Eğer karşımdaki kişiyi kendime yakın hissedersem ve gerçekten arkadaşım olduğuna inanırsam o kişiyi sahiplenen birisiyim

bizzat bilirim :)

seni iyki tanidim; sen iyki varsin; ve hep olacaksin dostum :)

hayatinda basarilar..insallah en guzel yerlere gelirsin SIKINTISIZ......

---> Rock SouL

Eğer karşımdaki kişiyi kendime yakın hissedersem ve gerçekten arkadaşım olduğuna inanırsam o kişiyi sahiplenen birisiyim

bizzat bilirim :)

seni iyki tanidim; sen iyki varsin; ve hep olacaksin dostum :)

hayatinda basarilar..insallah en guzel yerlere gelirsin SIKINTISIZ......

Sezenimm.. :)

Sen de iyi ki varsın, herşey için teşekkürler..Canım benim..

---> Rock SouL

Maşallah maşallah nazar değmesin, sonuna kadar okudum. :174:
Tıpkı ben. :kopkop:

Seni tanımak çok güzel iyiki varsın.. :H

---> Rock SouL

Keyifli bi yazı olmuş eline sağlık =)
Tanıştığıma tekrardan memnun oldum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri