Bende Rock İçin Öyle Düşünüyorum..Bağırmaktan ve Kafa Sallamaktan Başka Bişey Değildir..
Ayrıca Rock'n Coke'da Ufacık Çadırlarda Rockçı Kızların ve Erkeklerin Ne Yaptığı biLiniyor Ki O FestivaLde En Çok Satılan Şeyinde OKEY (Anladın Sen Onu..) oLduğu biLiniyor..
RAP LİFE..
Bende Rock İçin Öyle Düşünüyorum..Bağırmaktan ve Kafa Sallamaktan Başka Bişey Değildir..
Ayrıca Rock'n Coke'da Ufacık Çadırlarda Rockçı Kızların ve Erkeklerin Ne Yaptığı biLiniyor Ki O FestivaLde En Çok Satılan Şeyinde OKEY (Anladın Sen Onu..) oLduğu biLiniyor..
RAP LİFE..
Bende Rock denen şeyin müzik oLdugunu dusunmuyorum hımm
ne yani,rap dinleyenler sevişmez mi ? bu mudur?
böyle yaklaşmanız ne acı.. bu rockçılıkla değil gençliğin zihniyetiyle alakalıdır oysa.
hoş görüyorum, öyleki sen rap ben rock dinliyoruz , ikimizinde kendisine göre sebepleri olmalı elbet=)
yha kardesim ısrar etmein iste Rock....!!!
kardesım mıllete zorla rock mı dınlettırceksın
rap isteyen rap rock ısteyen rock
sanane Allah askına
RAP LİFE..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.