reşit olmayla ilgili sorularım var

---> reşit olmayla ilgili sorularım var

kafa bulmuyorum sadece merakan soruyorum pc başında çok ağladım ağlıyorum gözlerimden bir sürü gözyaşı aktı akıyor çok moralim bozuk benim

niye aglyorsun, erkek arkadas ile bulusamayacagin icin mi?

benim sinirlerim bozuldu bu konudan cikiyorum.

ben 2 kasım günü bir erkek arkadaşım olursa onun evine gidebilir miyim peki bu sorun olur mu suç olur mu ama evinde kalırsamda sorun ve suç olur mu ve neden hoş karşılanmazki

Bak Suç Değil Gitmen .. Ama Gitmen Etik Anlamda Hoş Karşılanmaz Ahlaki yani..

Git Yada Gitme .. Ama 18 Yaşını doldurmamış biri için eğer cinsel istismar söz konusu ise bunu yapanlar mutlaka cezalandırılmalıdır.

kafa bulmuyorum sadece merakan soruyorum pc başında çok ağladım ağlıyorum gözlerimden bir sürü gözyaşı aktı akıyor çok moralim bozuk benim

Öncelikle Ağlama biz Sorununu Tam Olarak Anlamış Değiliz .. Daha Açık ve Net Olursan Yardımcı Olmaya Çalışırız .

AAy beynım döndü hee
Canım Allah yardım etsin sana başka bişi demiyorum.Hidayet versin
Bende bu konudan kaçar çığlık atcam yoksa :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION], detaylı açıklama yapma tatlım bence :) Hiç gereği yok.

babasindan izin alamamis bizden izin almaya calsiyor kiz...

size diyorum, birakin babasinin dedigi gibi bilsin. zaten okadar kisi yasak degil demis ayni seyleri soruyor hala...
babasi bu yuzden demekki polisler tutuklar demis... birakin oyle bilsin ciddiyim bak, bu gercek hayattada boyleyse basina cok is gelir ALLAH muhafaza. o yuzden hic karismayin okadar yazildigi halde yasa disi olmadigini anlamadigina gore, birakin anlamasin anlarsa gidip basini derde sokacak, birinin evine filan gider...ciddiyim bak birsey demeyin...
evet, yasak diyin gecin. gercektende dalga gecitigini dusunuyorum. saf biri olsa ki kimse saf degildir, forumlara uye olmasini konu acmasini bilmez.
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]...

Evet Canım Babanın Söylediği Bütün Herşey Doğru .. Sen Babanı Dinle.

yesss şekerim yeşilim bende çıkıyom

Selametle şeker kız ...

Baban seni kandırmamış, baban doğru söylüyor. Biz kandırdık seni birazcık, kusura bakma. Babanı dinle, en iyisini o bilir.

Seni anlıyorum, zor durumdasın, kafan karışık, yardıma ihtiyacın var.
Bak benden sana tavsiye, seni anladım ben iyi niyetli bir kızsın, hata yapmak istemiyorsun.Ama sen bu konulara kafanı çok yorma, neden mi, herkes senin gibi değil, herkes senin gibi düşünmeyebilir, karşındaki insan seni sen kadar asla düşünmez.İleride pişman olabileceğin şeyler yaşabilirsin bu yaşta, bu senin kötü ya da iyi olmandan kaynaklı değil.Bu yaşından ve karşındaki insanlardan kaynaklı.O yüzden biraz daha zamana ihtiyacın var.

Bırak bu tür işleri.
Git arkadaşlarınla okulda kopya falan çek mesela.

[MENTION=157515]leeboyoung[/MENTION]

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri