reşit olmayla ilgili sorularım var

---> reşit olmayla ilgili sorularım var

sadece merak edip de açtım ben 18 yaşımı doldurmadan önce birisiyle çıkamaz mıyım birisiyle cafeye filan gidemez miyim tek başıma sinemaya gidemez miyim yani bir erkek arkadaşım dahi olamazmı

yanhi buluşman o kişiyle yasal olarak suç mu olur buluşsam dahi bile ailemi içeri mi tıkarlar yaşım 17 şu an ve evleneceğim bir erkekde yok hiç bir erkek arkadaşım da yok

buluşursam bile 18 yaşımı doldurmadan önce yasal bir suça girer mi ve hukuki yollarla sona erer mi ilişki

sadece merak edip de açtım ben 18 yaşımı doldurmadan önce birisiyle çıkamaz mıyım birisiyle cafeye filan gidemez miyim tek başıma sinemaya gidemez miyim yani bir erkek arkadaşım dahi olamazmı

Hayır Canım Bunları Yapmak İçin Reşit Olmayı Beklemene Gerek Yok ..

Bunlar Normal Şeyler Artık 18 Yaş Sınırı Gibi Bir Sınır yok ..

Sinemalarda ki Animasyon Filmlerin Yaşlı İnsanlar Olduğunu mu Düşünüyorsun ?

Tabiki de Gezeceksin , Dolaşacaksın , Sinemaya Gideceksin ...

Erkek Arkadaşında Olur Çıkarsın , Ayrılırsın , Başkasıyla Çıkarsın Sen Bilirsin yani .. :R

18'inden önce buluşup görüşmen yasal suç filan değil. Evlenmen konusunda sıkıntı var, eğer evlilik düşünüyorsan. InnoCence demiş ki, evlenmeyi düşünüyorsan ailenden izin alınması gerekiyor. Ki bu doğru. Görüşmek normal. Ailen seni kandırmış, kimse kimseyi içeri tıkmaz sen görüştün diye. Evlenirsen sorun olur. Çocuk hapse girer, sende ailene verilirsin. Aslında cevaplar açık ve net. Neden hala aynı soruları yöneltiyorsun?

:) sen gercektende simdi 18 yasinami gireceksin? yoksa dahami kucuksun.
sen 18 yasina girmeyi erkek arkadsinini olmasi icinmi istiyorsun? rahat dolasmak icin filan.
okula gidiyor musun?
resit olmayi ne icin istyorsun? bak, turkiyede turk aile yapisina gore 18 yasina girsende 28 yasina girsende herzaman aile karsi sorumlusundur herzaman hesap vermek zorundasin ki bu kotu birsey degil.
resit olmayi sadece elini kolunu salliyarak erkek arkadsin ile bulusmak icin istiyorsan, gun gelir keske resit olmasaydimda olmayi bekliyor olsaydim dersin.
bukadar heveslenme buyumek icin, icini karartmak istemem ama buyuk olmak pekde ozenenilenecek birsey degil.
erkek arkadsin oldu diye 15 yasinda olsanda 18 yasinda olsanda polis tutuklamaz seni.
ama eger ailen uzulecekse suan erkek arkadsin olacagi icin aileni hic uzme derim.
yasin geldiginde zamanla hepsi olacak zaten. zamanini bekle. acele etme boyle seyler icin.
onemli olan resit olman degil arkadas bulup gezinmek icin onemli olan ailenin bu duruma nasil baktigi.
ALLAH yardimcin olsun.

sen neden taktın bu konuya anlamadım senin ergenliğine veriyorum artık.

Ailene yakalanmadığın sürece sorun yok.

ama o zamanda reşit sayılmamki babam dediki içeri tıkarlar bizi eğer sen 28 kasım günü bir erkek ile buluşursan bile bizi içeri tıkarlar dedi neden tıkasınlarki

Olur tabi niye olmasın ama manevi değerlerini yitirme geri dönüşü olmayan hatalar yapma aileler her zaman haklıdır sen şimdi onları henuz anlayamasanda

ama o zamanda reşit sayılmamki babam dediki içeri tıkarlar bizi eğer sen 28 kasım günü bir erkek ile buluşursan bile bizi içeri tıkarlar dedi neden tıkasınlarki

Baban Sana Şaka Yapmış Canım Benim .. Sen Beni Dinle :R Yok Öyle Bir Şey..

Korkma İçini Rahat Tut ..

ama ben 28 kasım günü de buluşursam 23 yaşındaki bir adamlada buluşsam 25 yaşındaki bir adamlada buluşsam yaşındaki bir adamlada buluşsam 28 yaşındaki bir adamlada buluşsam o zaman suç olur mu benim suç işleme gibi bir niyetim de yok aileminde yok sadece soruyorum

Bu kızcağız babası bişi biliyorda böyle konuşmuş :D

ne ıctın sen? :) masum bı sekılde gorus kım ne dıcek normal bır arkadslık ıcın kımse hapse gırmez

yasın dolmadıgında arkadasınla aranda bıse gectıgı takdırde sız sıkayet edersenız adam hapse gırer ...

nokta

ama ben 28 kasım günü de buluşursam 23 yaşındaki bir adamlada buluşsam 25 yaşındaki bir adamlada buluşsam yaşındaki bir adamlada buluşsam 28 yaşındaki bir adamlada buluşsam o zaman suç olur mu benim suç işleme gibi bir niyetim de yok aileminde yok sadece soruyorum

Tamam Canım evet sorun olur. Tamam mı ? çok büyük bir sorun ..
şuan internette olman bile suç teşkil ediyor .. Polis Amcalar size doğru geliyor da olabilir belki

töbee töbee ..

18 yaşına bile girmemiş bir kızın 23 28 25 vs yaşında bir adamla görümesi kötü bir durum değil ama bazı kısımlar ve düşüncelerce hoş karşılanmz.. Çünkü yaşıtın Değildir..

Sen Babanın Sözünü Dinle Oke.

o yaşlarda sevgilim filanda yok erkek arkadaşım da yok sadece sordum ama aşk yaş filan tanımazmış aşkta asla yaş sorun teşkilş etmezmiş

ALLAH askina kizlar karismayin. babasi oyle dediyse oyledir...

baksaniza, kizimiz pek saglikli dusunemiyor, babasinin bir bildigi var ki oyle demis. birakin oyle bilsin. belki kizini kandirirlar diye korkuyor.
ya gercektende cok saf yada kafa buluyor burda. bizi saf yerine koyuyor. anlamadim...

ben 2 kasım günü bir erkek arkadaşım olursa onun evine gidebilir miyim peki bu sorun olur mu suç olur mu ama evinde kalırsamda sorun ve suç olur mu ve neden hoş karşılanmazki

kafa bulmuyorum sadece merakan soruyorum pc başında çok ağladım ağlıyorum gözlerimden bir sürü gözyaşı aktı akıyor çok moralim bozuk benim

sen dalgami geciyorsun?

bence sen 17 degil 7 yasinda filansin. baskalarini bilmem ama sorularin benim canimi SIKTI.

boyle seylerle ugrasip kendince izin koparacagina git derslerine kafa yor.

erkek arkadsim olurmu evine gidermiyim, git git, gitde gor anyayi konyayi...

kızım toplumun bu tarz seylere on yargıları var ne aynı evde kalması sen daha cocuksun otur babanın dızın dıbınde aaaaaaaaa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri