---> resim çekilmeyi sever misiniz hayır hiç sevmem...
sahara Bayan Üye 5 May 2010 #145 ---> resim çekilmeyi sever misiniz resim çekimeye bayılırım desem artık kızkardeşim beni çekmekten sıkıldı
---> resim çekilmeyi sever misiniz resim çekimeye bayılırım desem artık kızkardeşim beni çekmekten sıkıldı
Beyefendi Kayıtlı Üye 5 May 2010 #147 ---> resim çekilmeyi sever misiniz Ben her türlü çekilirim ya. Komik poz da veririm, ciddi poz da. Güzel oluyor fotoğraf. Kötü de olsa bir anı sonuçta.
---> resim çekilmeyi sever misiniz Ben her türlü çekilirim ya. Komik poz da veririm, ciddi poz da. Güzel oluyor fotoğraf. Kötü de olsa bir anı sonuçta.
Hanımefendi Bayan Üye 5 May 2010 #148 ---> resim çekilmeyi sever misiniz Ya.. çok severim hatta konuyu görünce canım çekti gidim de bir resmimi çekim xD
---> resim çekilmeyi sever misiniz Ya.. çok severim hatta konuyu görünce canım çekti gidim de bir resmimi çekim xD
Reh1Ne Banned 5 May 2010 #152 ---> resim çekilmeyi sever misiniz Severim ama poz vermeyi çok beceremem
balboceqi Bayan Üye 11 Ağu 2010 #158 ---> resim çekilmeyi sever misiniz Çok değil, yeri geldiğinde evet
BravehearTs Kayıtlı Üye 11 Ağu 2010 #159 ---> resim çekilmeyi sever misiniz hiç sevmem face bi resmim var 6 aydır orda bşka resmim yok