---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? "Gri" Renksizlige en yakın renk ..
KaRaNLıK2 Bayan Üye 8 Haz 2009 #21 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? "Gri" Renksizlige en yakın renk ..
sup3r1s1 Bayan Üye 11 Haz 2009 #23 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? Mavi : özlem belirttiqi içinn...
modaezo Bayan Üye 11 Haz 2009 #24 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Haz 2009 #27 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? beyaz.. Masumiyet ve safLık..
PuZzL3 Banned 16 Haz 2009 #30 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? >|FoR_You|<' Alıntı: Ben Kırmızı.Kırmızı rengini severim çünkü Türk bAyragımızda olan renkler bana cazip gelior Genişletmek için tıkla ... Aynı Sebep ..!
---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? >|FoR_You|<' Alıntı: Ben Kırmızı.Kırmızı rengini severim çünkü Türk bAyragımızda olan renkler bana cazip gelior Genişletmek için tıkla ... Aynı Sebep ..!
тυαηα Bayan Üye 16 Haz 2009 #31 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? mavi (bana gökyüzünü hatırlatıyo yani özgürlüğü bi nevi)
---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? mavi (bana gökyüzünü hatırlatıyo yani özgürlüğü bi nevi)
mystic Bayan Üye 16 Haz 2009 #32 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? Turuncu-çok hareketli bir renk çünkü
naughty_girl Bayan Üye 18 Haz 2009 #33 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? mavi çünkü bana çok yakışan bi renk
earthqeke Kayıtlı Üye 21 Haz 2009 #35 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? Kırmızıaşkı temsil ettiği için...
cort-x5 Kayıtlı Üye 22 Haz 2009 #37 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? Ben de BORDO . Çünkü kırmızının lider ve ataklığı ile siyahın otoriterliğinin birleşmesi
---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? Ben de BORDO . Çünkü kırmızının lider ve ataklığı ile siyahın otoriterliğinin birleşmesi
küL keDiSi Bayan Üye 22 Haz 2009 #39 ---> Renk olsaydık,hangi rengi secerdiniz.Neden ? Kırmızı. Uğurlu rengim.