Seni yakindan tanimak güzeldi.
Tekrar memnun oldum Emre.
isim güzel memnun oldum..
tanıdığıma memnun oldum emre
Sen güncelledin biz de severek okuduk xD3.Sınıftan 4'e Geçtik Artık, Güncelleyelim p
Yazıları okurken zorlandım ama çok güzel olmuş emeğine sağlık,
Sen güncelledin biz de severek okuduk xD
Trabzon aşığı yürekli arkadaşım :106:
Nasılsın iyi misin reis im
Bende fena sayılmam teşekkür ederim
memun oldum emre reis
hersey gönlünce olsun
Kendini güzel tanıtmışsın . Kısa ve Sade bir yazım şekli olmuş . En azından insanların bunalmayacağı bir türden .
emReis diyelim ikisi bir arada olsun
Tarihi kitapların yanında Siyasi kitapları da sever misin ?
Geçmiş zamanında yada şu anda Futbol oynuyor musun ?
Futbol'u sana bağlayan en önemli özellik nedir ?
Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim .
Memnun oldum tanıştığıma Adaş
Çok Teşekkür Ederim O Halde Adaş Vaktini Ayırıp Okuma Zahmetinde Bulunduğun Ve Güzel Bulduğun İçin..
Evet Arkadaşlarımın İçinde de Bana O Şekilde Hitap Eden Çok Kişi Var
Sorulara Gelince; Siyasi Kitapları da Okumuşluğum Vardır Daha Önce Ama Siyasetle Fazla Aram Yoktur. Pek İlgimi Çekmez Diyeyim
Evet 9 Yaşında Sarıyer Altyapısına Girip Orada Yaklaşık 6 Yıl Futbol Oynadım Ama Daha Sonra Dizimden Bir Sakatlık Geçirince Bıraktım. Şuan Haftada Bir Halı Saha Maçı Yapıyoruz Arkadaşlarla
Futbol'u Bana Bağlayan En Önemli Özellikler Futbol'un İçinde Barındırdığı O Tutku Ve Heyecan. Dediğim Gibi Ben Bi Sanat Olarak Görüyorum
Cevaplar Umarım Yeterli Olmuştur, Başka Soruların da Varsa Memnuniyetle Cevaplarım :R
Bende Çok Memnun Oldum Adaş, Sağolasın
Açıkçası küçük yaşlarda Futbol'a bağlanıp 6 yıl gibi uzun bir süre top oynadıktan sonra sakatlanarak yeşil sahalara veda eden birisinin hala Futbol'a tutkuyla bağlı olması garipsenecek bir durum olduğu kadar takdir edilmesi gerekende bir durum . Garipsemekten çok Takdir ediyorum
Biraz sorgulama gibi olacak , amacım bu yönde değil ama yanlış anlamaman açısından açıklama yapıyorum ; Temmuz ayından bu zamana kadar gelen süre zarfında ortaya çıkan " Futbolda Şike " ve " Türk Futbolunun Kirlenmesi " başlıkları adı altında , diğer takımları da zan altında bırakmayarak düşüncelerini almak isterim .
Ayrıca ;
Okuduğun kitaplar hayatına yön verdiler mi ? vermeye devam ediyorlar mı ?
Evet Bende Zaman Zaman Diyorum Keşke O Sakatlığı Yaşamasaydım Diye Ama Yapacakta Birşey Yok, Elimizde Olmuyor Çünkü Bazen. Bizim İrademiz Dışında Gelişen Olaylar Karşısında Elden Birşey Gelmiyor. Napalım Kısmet Değilmiş Diyip Geçiyorum, Belki de Hayırlısı Oldu
Şike Davası Olayından Herkes Gibi Bende Çok Sıkıldım. Neredeyse Kendi Ligimizden Soğuma Noktasına Geldik Bu Olaylar Yüzünden. Herkes Birşeyler Söylüyor Kafa Karıştırmaktan Başka Bir İşe Yaramıyor Çoğu. Benim Savunduğum Şike Yapan Ve Şike Suçunu İşleyen Herkes'in Gerekli Cezayı Çekmeleri. Kim Olursa Olsun Eğer Yapıldıysa Bedelini Ödemeli ki Doğru Olan da Bu. Çünkü İnsanlar Futbolu Sahada Kazanıldığı İçin Seyrediyor. Sonuçta Bu Bi Mücadele Ve Yeşil Sahada Yapılıyor, Gücü Ve Yeteneği Olan Kazanmalı, Parası Olan Değil
Okuduğum Kitaplar Hayatıma Ufakta Olsa Mutlaka Bir Etki Bırakır, Hepsi Değil Tabiki Yalnızca Bazıları.. Hoşuma Giden Bir Söz Veya Bir Karakter
Teşekkürler Adaş :R
Ben teşekkür ederim " Objektif " yorumların ve bununla beraber süre gelen paylaşımların için . Buranın takipçisiyim , biraz zamana ihtiyacım var ki seni okuyabileyim Devamında sorularımla yada görüşlerimle kapını tıklatırım .
Seni tanımak güzel
Balık burçları genelde böyle oluyor heralde
Kendimi gördüm yazında :Ü
Seni Tanımak Güzeldi Emre
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.