Referandum'da Evet yada Hayır demenizin sebebi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Referandum'da Evet yada Hayır demenizin sebebi nedir?

Dokunulmazlık Kalkacak İbaresinide Eklesinler Eveti Toplasınlar P:

dokunulmazlık tamamen kalkmaz, ama sadece kürsü dokunulmazlığı olmalıdır.

yani kaçakçılık, dolandırıcılık, cinayet vs suçlar işleyen vekilleri içeri tıkabilmeli yargı.

ama konuşan ve düşünen vekillere asla dokunulmamalı. şeriatçılık da bölücülük de yapsa şiddeti övmeyen ve şiddetle desteklenmeyen her fikir özgürce söylenebilmelidir.

dokunulmazlık tamamen kalkmaz, ama sadece kürsü dokunulmazlığı olmalıdır.

yani kaçakçılık, dolandırıcılık, cinayet vs suçlar işleyen vekilleri içeri tıkabilmeli yargı.

ama konuşan ve düşünen vekillere asla dokunulmamalı. şeriatçılık da bölücülük de yapsa şiddeti övmeyen ve şiddetle desteklenmeyen her fikir özgürce söylenebilmelidir.

Seçim zamanında dokunulmazlığı kaldıracağız diyenler vardi oysaki.Seçim oldu bitti istenilenler alındı hedefe ulasıldı.Bu konunun esamesi okunmuyor.

Sizde dokunulmazlık tamamen kalkmaz dedikten sonra,bu dokunulmazlık kısmende kalkmaz,tamamende.

Seçim zamanında dokunulmazlığı kaldıracağız diyenler vardi oysaki.Seçim oldu bitti istenilenler alındı hedefe ulasıldı.Bu konunun esamesi okunmuyor.

Sizde dokunulmazlık tamamen kalkmaz dedikten sonra,bu dokunulmazlık kısmende kalkmaz,tamamende.

Kastettiğim dokunulmazlık "kürsü dokunulmazlığı"

bunun haricinde herkese dokunulmalıdır, dokunulsundur.

eh sen de böyle dersen o zaman nerde kaldı demokrasi?
dikta rejimi kuralım bir tane.

Ben Demiyorum Efendim.Ülke Gerçekleri.

Dikta Rejimide Olmaz Bu Memlekette,Amerika Gibi Bir Ülke Varken Dünya Üzerinde.

Mazallah Savaş Bahanesi Olur.:) (bknz:ırak)

Konuyuda Saptırdık Böylelikle,Aferin Bize.

Bu ülkede bir dikta rejimi olması en çok ABD'nin işine gelir.
Ortadoğuda ABD'nin müttefikim dediği ülkelerden bir tek Türkiye'de düzenli seçimler yapılıyor, diğerleri ya dikta rejimi ya krallık ya da prenslik.

ABD'nin en büyük düşmanı İran ise her ne kadar da bağnaz bir rejimle yönetilse de kendi çapında demokrasidir.

Konu saptı ama güzel oluyor böyle beyin fırtınası yaratıyoruz.

Bu ülkede bir dikta rejimi olması en çok ABD'nin işine gelir.
Ortadoğuda ABD'nin müttefikim dediği ülkelerden bir tek Türkiye'de düzenli seçimler yapılıyor, diğerleri ya dikta rejimi ya krallık ya da prenslik.

ABD'nin en büyük düşmanı İran ise her ne kadar da bağnaz bir rejimle yönetilse de kendi çapında demokrasidir.

Konu saptı ama güzel oluyor böyle beyin fırtınası yaratıyoruz.

Hay Ağzı Bal Yesin.

Aynen Öyle Sayın mr.monk

Memura toplu sözleşme var grev yok,siyasi partilerin kapanması zorlaşıyo bu da bu ülkeyi bölmeye çalışanların işine yarıyo mahkeme nedir???yargıdır.Anayasa mahkemesi değişirse ve bunların çoğunu cumhurbaşkanı seçerse o zaman yargıda devletin eline geçmiş olur istedikleri adamları getirip istediklerini yaptırabilirler böylece özgür düşünen bi yargı mümkün mü?dolayısıyla özgür bi ülke ne kadar mümkün??
herneyse bu fikirleri benimseyen insanlarda olacaktır tabiki ama bu maddelerin hiç biri benim herhangi bi işimi kolaylaştırmıcak belkide gereksiz yere başkalarının işini zorlaştırıcak dolayısıyla binlerce kere HAYIRR...!

Memura toplu sözleşme var grev yok,siyasi partilerin kapanması zorlaşıyo bu da bu ülkeyi bölmeye çalışanların işine yarıyo mahkeme nedir???yargıdır.Anayasa mahkemesi değişirse ve bunların çoğunu cumhurbaşkanı seçerse o zaman yargıda devletin eline geçmiş olur istedikleri adamları getirip istediklerini yaptırabilirler böylece özgür düşünen bi yargı mümkün mü?dolayısıyla özgür bi ülke ne kadar mümkün??
herneyse bu fikirleri benimseyen insanlarda olacaktır tabiki ama bu maddelerin hiç biri benim herhangi bi işimi kolaylaştırmıcak belkide gereksiz yere başkalarının işini zorlaştırıcak dolayısıyla binlerce kere HAYIRR...!

Siyasi partilerin kapanmasının zorlaşmasının neresi kötü? Benim gibi düşünmeyen herkes bölücüdür, haindir anlayışından vazgeçmen lazım. Demokrasi tahammül edebilme sanatıdır.

Ayrıca yargı ele geçiriliyor diyorsun, peki bugüne kadar yargı kimin elindeydi de şimdi başka biri ele geçiriyor oluyor? Çok tehlikeli laflar bunlar.

Kısmen haklı olduğun yerler de var, zaten kimse kusursuz bir değişiklik demiyordur bu anayasa değişikliği için.

Yetmez ama evet...

Siyasi partilerin kapanmasının zorlaşmasının neresi kötü? Benim gibi düşünmeyen herkes bölücüdür, haindir anlayışından vazgeçmen lazım. Demokrasi tahammül edebilme sanatıdır.

Ayrıca yargı ele geçiriliyor diyorsun, peki bugüne kadar yargı kimin elindeydi de şimdi başka biri ele geçiriyor oluyor? Çok tehlikeli laflar bunlar.

Kısmen haklı olduğun yerler de var, zaten kimse kusursuz bir değişiklik demiyordur bu anayasa değişikliği için.

Yetmez ama evet...

ne zamandan beri düşündüğüğünü söyleyebilmek tehlike oluyo kaldı ki gerçekler...hem insan istediğini söyleme konusunda özgürdür tehlikeli falan noluyo öyle??devletin başındakilerden yada yandaşlarından korkuyo olsaydım görünürde onların yanında yer alırdım tehlike korkaklar için kale alncak bişeydir

hem neden düşündüklerimi yargılama gereği duydun anlamıyorum ben evet diyenleri yargılamıyorum isteyen istediğini yapmakta ve söylemekte özgür olmalı hem bak ben hala Hayır diyorum...!

Son düzenleme:

Halis Toprak, cinsel iştahı ve egosu çok yüksek, torunu yaşında bir kızla evlenmek hatasına düşmüş, rezalet diyebileceğimiz durumlar doğmasına yol açmış birisi. Yaptıklarını onaylamıyoruz fakat Halis Toprak ; TMSF Boğazdaki Aslanlı Köşk adlı yalımı Başbakan'ın oğluna burs veren Remzi Gür adlı işadamına değerinin çok altında 14 milyon dolara sattı diye ısrarla iddia ediyor.

Doğru olabilir.

Bunun için hayır oylarının çıkması, arkadan gelen seçimlerde de AKP'nin iktidarı yitirip, yerine gelecek olan partinin dokunulmazlıklarını kaldırarak, Başbakan'ı Yüce Divan'a götürüp hesap sorması gerekir. Sırf bu gerçek ortaya çıksın diye herkesin oyu hayır olmalı.

Necati DOĞRU

Bu ülkede bir kısım insan yönetime gelince nedense yönetimi ele geçiriyor oluyor. Peki o halde sormak lazım bu devletin sahibi kim?

AKP liler ülkeyi ele geçiriyor, fetullahçılar ele geçiriyor, şeriatçılar ele geçiriyor, kürtler hızla çoğalıp ele geçiriyor vs vs vs

Bu insanlar da bu ülkede yaşıyor, herkes gibi ülke yönetiminde yer alma hakları var. Ülkeyi ele geçiriyor diyorsanız bu ülkenin perde arkasında bir sahibi olmalı.

Ne yani bu ülkenin sahibi CHP mi? Bu mu kastedilen?

Yahu bu AKP daha Geçen seneye kadar güney doğu anadoluyu satmaya kalktı. Birde neden Hayır diyorsunuz diye konu var :)
Evet diyelimde iç savaşı görürüz ozaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri