---> Red mi Kabul mü? Uyucam ben red sabah kahvaltı hazırla
sleepless Bayan Üye 24 Şub 2009 #1,808 ---> Red mi Kabul mü? yardm et bari her şei ben mi ybcam xD gdelm yetimane ziyareti
Salvo Kayıtlı Üye 24 Şub 2009 #1,809 ---> Red mi Kabul mü? bişe olmas spor kbl gidlm bakalım GezeLm..
Salvo Kayıtlı Üye 24 Şub 2009 #1,813 ---> Red mi Kabul mü? İşten kaytar hep kbl kbl kbl Yurt dışına gidelim
sleepless Bayan Üye 24 Şub 2009 #1,816 ---> Red mi Kabul mü? kabul gzzeye gitmesek:s yrdm gnderebilirs ama
Salvo Kayıtlı Üye 24 Şub 2009 #1,819 ---> Red mi Kabul mü? manevi destkmiş cocuqun kolu yok üzülme ewladım yenisimi çıkar dicksin hahaha kbl ama ben atıldım ki Okula brakim seni
---> Red mi Kabul mü? manevi destkmiş cocuqun kolu yok üzülme ewladım yenisimi çıkar dicksin hahaha kbl ama ben atıldım ki Okula brakim seni
sleepless Bayan Üye 24 Şub 2009 #1,820 ---> Red mi Kabul mü? kabl 1. nie atldın 2. ee gitces nolcak bi işe yarıcak mıyız başka gtmeyelm yrdm gnderelm işte
---> Red mi Kabul mü? kabl 1. nie atldın 2. ee gitces nolcak bi işe yarıcak mıyız başka gtmeyelm yrdm gnderelm işte