---> Red mi Kabul mü ? kabul playstatıon oynayak mı
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,622 ---> Red mi Kabul mü ? [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION] Ahh bir dönem oynamıştım, özlemişim.Kabul : ) Bir kitap alalım, ama 2. el kitapçıdan ?
---> Red mi Kabul mü ? [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION] Ahh bir dönem oynamıştım, özlemişim.Kabul : ) Bir kitap alalım, ama 2. el kitapçıdan ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,623 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Uludağ'a gidelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,624 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Ordan da Asansör'e (İzmir) gidip yemek yiyelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,625 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Gölde bir tekne ile balık tutalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,626 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul : )) Aynı teknede geceyi geçirelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,627 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Korku evine gidelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,628 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Işıklar kapalı saklambaç oynayalım ? : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,629 ---> Red mi Kabul mü ? Ben de bir yaz akşamı dışarda oynama teklifi sunacaktım, kabul. : ) Akvaryum'u gezelim?
---> Red mi Kabul mü ? Ben de bir yaz akşamı dışarda oynama teklifi sunacaktım, kabul. : ) Akvaryum'u gezelim?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,630 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. Spreylerle duvarlara rasgele birşeyler çizelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,631 ---> Red mi Kabul mü ? Vandalizm değil, yok tabiki değil. : ) Kabul. Farklı şehirlerdeki mağaraları gezelim?
---> Red mi Kabul mü ? Vandalizm değil, yok tabiki değil. : ) Kabul. Farklı şehirlerdeki mağaraları gezelim?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,634 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. [MENTION=171097]casanowa[/MENTION] Baba filmine de kendi adıma kabul. : ) Salıncakta sallanalım?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul. [MENTION=171097]casanowa[/MENTION] Baba filmine de kendi adıma kabul. : ) Salıncakta sallanalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,635 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul : ) Vosvos minibüs alıp rengarenk yapalım, sonra onunla şehir şehir gezelim ?
---> Red mi Kabul mü ? Kabul : ) Vosvos minibüs alıp rengarenk yapalım, sonra onunla şehir şehir gezelim ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,636 ---> Red mi Kabul mü ? Çok hoş, kabul. Her gezdiğimiz şehirden hatıra magnet ve benzeri ufak eşyalar satın alalım?
---> Red mi Kabul mü ? Çok hoş, kabul. Her gezdiğimiz şehirden hatıra magnet ve benzeri ufak eşyalar satın alalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,637 ---> Red mi Kabul mü ? Elbette. "Diamonds And Rust" ı dinleyeceğimiz şehrin meydanını arayalım uzun süre ?
---> Red mi Kabul mü ? Elbette. "Diamonds And Rust" ı dinleyeceğimiz şehrin meydanını arayalım uzun süre ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,638 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul. : ) Paraşüt atlayışı yapalım?
C casanowa . Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4,639 ---> Red mi Kabul mü ? Tek paraşütle ama, kabul : ) Yarın yine aynı saatte buluşalım mı : ))
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 May 2016 #4,640 ---> Red mi Kabul mü ? Kabul ederek kapanışı yine müzik dinleme teklifi ile yapıyorum? : )