---> Red mi Kabul mü? Red Yemek yapalım
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #4,122 ---> Red mi Kabul mü? o Uyar işte sen yapsan ben yesem oLmamı
SmokiN Banned 22 Kas 2010 #4,131 ---> Red mi Kabul mü? Yemeğe hayır demem kabul Yarın gelsene akşam Bornova ya gidelim
MyRa Banned 22 Kas 2010 #4,132 ---> Red mi Kabul mü? Red, uzak bana oralar sen İstanbul'a gel xD Yemekten snra sıcak çikolata ¿
SmokiN Banned 22 Kas 2010 #4,135 ---> Red mi Kabul mü? Birada olursa tamam xD Filmden sonra dışarımı xD
MyRa Banned 22 Kas 2010 #4,136 ---> Red mi Kabul mü? ßira olmaz alkol yok... xD İstanbul'u gezicez evet...=)) Sonra Bowling ¿
SmokiN Banned 22 Kas 2010 #4,137 ---> Red mi Kabul mü? Fena oynarım bak ama ağlama sonra xD Bowling den sonra bide bilardo atalım ne zamandır oynamıyorum öğretirim bilmiyosanda
---> Red mi Kabul mü? Fena oynarım bak ama ağlama sonra xD Bowling den sonra bide bilardo atalım ne zamandır oynamıyorum öğretirim bilmiyosanda
MyRa Banned 22 Kas 2010 #4,138 ---> Red mi Kabul mü? Yok ağlamam hakkınla aldıktan sonra... =) ßilarda öğretirsen kabul tabi Ee yorulduk dinlenmek lazım ¿
---> Red mi Kabul mü? Yok ağlamam hakkınla aldıktan sonra... =) ßilarda öğretirsen kabul tabi Ee yorulduk dinlenmek lazım ¿
SmokiN Banned 22 Kas 2010 #4,139 ---> Red mi Kabul mü? O zaman yürü bi kahve içelim , hem bu arada saat kaç xD Sonra ben kaçayım geri İzmir e ?
---> Red mi Kabul mü? O zaman yürü bi kahve içelim , hem bu arada saat kaç xD Sonra ben kaçayım geri İzmir e ?
MyRa Banned 22 Kas 2010 #4,140 ---> Red mi Kabul mü? Kabul =) Saat 19.11 Yolcu edeyim bende eni öyleyse ¿