---> Red mi Kabul mü? Red :D Sana 3ooo kontor alıyımmı ? :D
M Mastor Kayıtlı Üye 27 Eyl 2009 #3,242 ---> Red mi Kabul mü? red sana 3G destekli bir cep telefonu artı laptop artı vınnn alim mi ?
M Mastor Kayıtlı Üye 27 Eyl 2009 #3,244 ---> Red mi Kabul mü? Tamam o kadar nakit param olunca alırım söz Red. çok yedim bu aralar. Akşam maça götüreyim mi ?
---> Red mi Kabul mü? Tamam o kadar nakit param olunca alırım söz Red. çok yedim bu aralar. Akşam maça götüreyim mi ?
M Mastor Kayıtlı Üye 27 Eyl 2009 #3,248 ---> Red mi Kabul mü? Ben gazoz içmem teşekkür Kahve ısmarlayım sana tam saati.
P pretty_miss Bayan Üye 30 Eyl 2009 #3,255 ---> Red mi Kabul mü? kabul tiramisu (made in gülşah:yani ben)
P pretty_miss Bayan Üye 30 Eyl 2009 #3,257 ---> Red mi Kabul mü? aaaa nie kabul etmdin yaa. merak etme zehirlenmezsin cok güzel yaparım şahsen red dondurma
---> Red mi Kabul mü? aaaa nie kabul etmdin yaa. merak etme zehirlenmezsin cok güzel yaparım şahsen red dondurma
M Mastor Kayıtlı Üye 30 Eyl 2009 #3,258 ---> Red mi Kabul mü? herkez güzel yapar zaten kabul. sıcak çikolata.