---> Red mi Kabul mü? oLar mac yapaLm
L limonlubrokoli Bayan Üye 26 May 2009 #3,062 ---> Red mi Kabul mü? olur basket olsun ki yeneyim .) camlara yumurta atalım
damir Banned 26 May 2009 #3,063 ---> Red mi Kabul mü? olur çocukluk günlerine dönmüş oluruz ne güzel.. birer sigara yakıp muhabbet edelim mi
---> Red mi Kabul mü? olur çocukluk günlerine dönmüş oluruz ne güzel.. birer sigara yakıp muhabbet edelim mi
damir Banned 26 May 2009 #3,065 ---> Red mi Kabul mü? süper olur hemde ordan da trabzona geçip son lig maçımızı izlesek
Buğra1 Kayıtlı Üye 26 May 2009 #3,066 ---> Red mi Kabul mü? Her ne kadar bi önemi kaLmasada qideLimm oLar PLaystation kapışaLım
L limonlubrokoli Bayan Üye 26 May 2009 #3,067 ---> Red mi Kabul mü? anlamam ki.. çakıllıkta görüşelim .)
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #3,072 ---> Red mi Kabul mü? vay anam ne biçim de olur.. yanında kahve?
DiReNiS Bayan Üye 27 May 2009 #3,073 ---> Red mi Kabul mü? S: Sevmiyorum hiç yaa S: Bergamot aromalı çay pek bi iyi gider.. Yatsak mı yavaştan ne
---> Red mi Kabul mü? S: Sevmiyorum hiç yaa S: Bergamot aromalı çay pek bi iyi gider.. Yatsak mı yavaştan ne
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #3,074 ---> Red mi Kabul mü? neyy kahve sevmemek.. ben alıştırıcam sana kahveyi .) hiç uyku yok. yarın okul var uyumalı aslında ama.. ./ bergamot aromalı çay? .)
---> Red mi Kabul mü? neyy kahve sevmemek.. ben alıştırıcam sana kahveyi .) hiç uyku yok. yarın okul var uyumalı aslında ama.. ./ bergamot aromalı çay? .)
DiReNiS Bayan Üye 27 May 2009 #3,075 ---> Red mi Kabul mü? Eyvahlar..Eyvahlar...Okul var,uyku yok.. Bu ne tezatlıktır Midem bi hoş olur kahve kokusundan bile.. Bilirim kahveyi pek seversin.. Velakin denerim seninle iken Bergamot aromalı çay.. Hı hı...Doğalını denemedim fakat,liptonun early grey bergamot aromalı çayı pek bi keyiflidir... Patates kızartsak
---> Red mi Kabul mü? Eyvahlar..Eyvahlar...Okul var,uyku yok.. Bu ne tezatlıktır Midem bi hoş olur kahve kokusundan bile.. Bilirim kahveyi pek seversin.. Velakin denerim seninle iken Bergamot aromalı çay.. Hı hı...Doğalını denemedim fakat,liptonun early grey bergamot aromalı çayı pek bi keyiflidir... Patates kızartsak
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #3,076 ---> Red mi Kabul mü? .) babam çok sever onu.. ama ben pek hoşlanmıyorum kokusu hoş.. olursa da hayır demem.. pis boğazım evet .) olur valla.. ya biber? .)
---> Red mi Kabul mü? .) babam çok sever onu.. ama ben pek hoşlanmıyorum kokusu hoş.. olursa da hayır demem.. pis boğazım evet .) olur valla.. ya biber? .)
J judaa Kayıtlı Üye 27 May 2009 #3,077 ---> Red mi Kabul mü? ben doğrıycam,bırak .) hadi yemeğe gidelim ?
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #3,078 ---> Red mi Kabul mü? yaa.. biber mi sen mi .) ver bıçağı ver .) gidelim ama sen ye .) arkasında görl yazan mont giyelim .)
---> Red mi Kabul mü? yaa.. biber mi sen mi .) ver bıçağı ver .) gidelim ama sen ye .) arkasında görl yazan mont giyelim .)