Red edildim !

ByMUse

Kayıtlı Üye
Evet red edildim kız böyle şeylerle ilgilenmiyorum dedi :S
Etkileyici bi teklif yada ona yazdığım şarkıyı okusam bi kademe ilerler miyim yoksa hiç üstelemeyim mi ?
Size bırakıyorum :)

---> Red edildim !

Net konusmus üsteleme zamana bırak..
Durumun öncesini sonrasını anlatırsan daha aydınlatıcı cevaplar alırsın (,

---> Red edildim !

Birbirimizi tanımıyoruz o benim sadece adımı biliyodur zaten :)
Ben arkadaş vasıtasıyla gönderdim teklifi ama daha net bişey yapsam mı diyorum :)

---> Red edildim !

Teklife degil önce arkadaslıgını güvenini kazanmaya yönelik birseyler yap..kücük adımlarla ilerle yani..zaten cok gecmeden kızın halinden tavrından ne yapıp ne yapmaman gerektigini anlarsın :)

---> Red edildim !

Bence uğraşmalısın hemen vazgeçme zaten seni tanımadığından o cevabı vermiş..
Biraz daha yakınlaş iletişim kur tanıyın birbirinizi :)

---> Red edildim !

sendede var güzel kardeşim
pat diye teklif edilir mi kıza
Önce Tanısılır kaynasılır gecelere kadar mesajlasılır bi nabzı ölçülür.

---> Red edildim !

Arkadaşlar dediklerinizi çok çok dikkate alıp yeni bi yola giriyorum :)

---> Red edildim !

çok seviyosan herşeyi yapmaya değer bence. eğer hala bitmediyse içinde denemelisin yapabileceklerini.

---> Red edildim !

Bence ona unutalım bunu sadece senı güzel buldum ve hoslandım bu yüzden ettım de ilgilenmıyorsan arkadas kalalım de oda kabul eder bır kaç kere bulusursunuz kızda senden hoşlanır ve teklıfı tekrar edersın ama kendı yüz yüze buyuk ihtimalle kabul eder

---> Red edildim !

yanLis anLama beni ama Kiz en iyisini yapmis xD
hiC iLgiLenmesin böyLe seyLerLe en iyisini yapmis oLur
Rahat birak benCe...

---> Red edildim !

bir sefer teklif edip reddildinse eger, birdaha demezsen busefer dusunurki, ilk reddetmemde gitti demekki ciddi dusunmuyormus oylesine sansini denemis diyede dusunebilir...

bilemiyorum.. cok ustelememek sarti ile bir kez daha diyebilrisin sanki...

---> Red edildim !

Evet çok enteresan ki şuan o kızla çıkıyorum :/ aradan 6 ay geçti ama doğru :D Demekki üstele diyenler haklıymış :)

---> Red edildim !

teklif etme seçimin en itici olan teklif şekli burda yanlış yapmışsın bu bir ikinciside bi bayan yok diyorsa ikinci kez teklife gerek yok diye düşünüyorum diye yazmıştım son anda farkettim kabul etmiş mutluluklar dilerim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri