---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü kapı benim kapım olduundan:D
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #42 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Rock'n Coke Gibisin Çadır Kurmak İstiyorum.
m3ssi Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #43 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Rock'n Coke Gibisin Çadır Kurmak İstiyorum. hahaha
KarismaTiq Banned 8 Şub 2011 #44 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Tanıtacağım Ayağıyla 20 milyonu İndiregandi Yapacân Demi Çakâl.
Sibel1 Bayan Üye 9 Şub 2011 #45 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Gonuşma leyn. bi ara bööğğ gelmişti bundan
` βэγzα ' Banned 9 Şub 2011 #46 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Kapı Benim Kapım Olduğundan Bi Problem Yok.
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Şub 2011 #47 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Bu Ne Saçma Hayat, Bu Ne Serkeş Hayat,Bu Ne DingiL Hayat, Bu Ne bok emmi Ya
---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Bu Ne Saçma Hayat, Bu Ne Serkeş Hayat,Bu Ne DingiL Hayat, Bu Ne bok emmi Ya
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 9 Şub 2011 #48 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü benim canım yanmaz gardaş.
cLgnTurk Kayıtlı Üye 9 Şub 2011 #49 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Tanıtacağım Ayağıyla 20 milyonu İndiregandi Yapacân Demi Çakâl.
LocKe GururLan Bayan Üye 9 Şub 2011 #50 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Birazcık Agrasifim Kompleksiyim Ama;Perdelerimi Kaldırdığımda da Kedi Gibi İnsanımdır.
---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Birazcık Agrasifim Kompleksiyim Ama;Perdelerimi Kaldırdığımda da Kedi Gibi İnsanımdır.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Şub 2011 #51 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Kapı Benim Kapım Olduğundan Bi Problem Yok xD
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 7 May 2011 #52 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Agrasifim Kompleksiyim Ama;Perdelerimi Kaldırdığımda da Kedi Gibi İnsanımdır.
---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Agrasifim Kompleksiyim Ama;Perdelerimi Kaldırdığımda da Kedi Gibi İnsanımdır.
Prensesimm Bayan Üye 8 May 2011 #53 ---> ReceP iveDiK'in En bomBa Szü Kapı benim kapı olduğundan bi problem yoouuğğğ