Rapunzel Gibi Saçlar İçin

---> Rapunzel Gibi Saçlar İçin

Tabii canım 1 üniversite okuyana ekmek yok 2sini okuyayım dedim.

gel buraya beklerim. sınıflarımız karşı karşıya oalcak zaten. sektör desen izmitte. tamamen buraya yerleş. yabancılık çekerim diyorsan gölcük tavsiyemdir yüzde 90'ı trabzonlu yada trabzon kökenli.

ve ciddiyim hiç şaka yapmıyorum. ilgi alanımı bu bölüm süslemiyor sosyolog üzerinde yoğunlaşacağım ben şahsen. gelmeni tavsiye ederim. bir işi yapmak için sevmek gerekir. sende seviyorsun araştırma yapıyorsun ve bilgilisin. ben bir arkadaş olarak seni bekler elimden glediğince yardımcı olurum
Bir ara istanbula gitme hayallerim vardı ama hayalde kaldı xD
Hatta az önce evdekilere dedim ki kocaelide üniversitede böle bir bölüm varmış
dalga mı geçiyorsun dediler xD
Yani ciddi ciddi yokladım ama izin alamam biliyorum yine de denicem
Saol cnm ilgin için ayrıca sosyolog da iyiymiş :)

bölümle ilgili soruda sorabilirsin her şekilde cevaplarım. kimya ve organik kimya ile iç içeyiz 10 dersimiz var şimdiden küçük bir dipnot. ama gözünü korkutmasın bunlar. sen her türlü üstesinden gelirsin. araştırmanı ve iş imkanları hakkında bilgi edinmeni tavsiye edebilirim şimdilik

konu için ve saçıma yapmış olduğun iltifat için çok teşekkür ederim :)

ilgi alanıma giriyor sosyoloji tam benlik bakalım umutluyum canım

bölümle ilgili soruda sorabilirsin her şekilde cevaplarım. kimya ve organik kimya ile iç içeyiz 10 dersimiz var şimdiden küçük bir dipnot. ama gözünü korkutmasın bunlar. sen her türlü üstesinden gelirsin. araştırmanı ve iş imkanları hakkında bilgi edinmeni tavsiye edebilirim şimdilik

konu için ve saçıma yapmış olduğun iltifat için çok teşekkür ederim :)

ilgi alanıma giriyor sosyoloji tam benlik bakalım umutluyum canım
Kimya demek ama bildiğimiz kimya mı hani sayısal ayy çok zor xD
Ben derslerin üstesinden gelirim yeterki öle çok matematiğe dayanmasınlar xD

Rica ederim cnm :)

Saçlarım :(
Şu resimdeki kız gibi saçlarım vardı benimde. Sonra bir kestirdim o kestiriş. Uzatamıyorum artık. Ufacık bir sıkıntımda saçlarıma gidiyor hemen gözlerim gidip şeklini değiştirtiyorum. Küsmeseler bana bari.
Özendim ama şuan kestirmeyeyim artık.
Aslıcım senin saçları da görmek isteriz hani :pp

Saçlarım :(
Şu resimdeki kız gibi saçlarım vardı benimde. Sonra bir kestirdim o kestiriş. Uzatamıyorum artık. Ufacık bir sıkıntımda saçlarıma gidiyor hemen gözlerim gidip şeklini değiştirtiyorum. Küsmeseler bana bari.
Özendim ama şuan kestirmeyeyim artık.
Aslıcım senin saçları da görmek isteriz hani :pp
Bu forumda kısa saçlı kız istemiyorum sende acilen beline kadar uzatmaya başlıyorsun xD
Şeyyy benim saçlarım mı hiç fotojenik değiller desem :I

Bu forumda kısa saçlı kız istemiyorum sende acilen beline kadar uzatmaya başlıyorsun xD
Şeyyy benim saçlarım mı hiç fotojenik değiller desem :I

Mezuniyete kadar belime kadar uzaması lazım zaten :pp
Saçın fotojenik değilse yüzüne de razı oluruz artık ne yapalım :pp

Demi belde saç mezuniyet harika bir elbise ben gidememiştim yaaa xD
Saçı fotojenik olmayanın yüzü de fotojenik olmaz eee fotojenik olmayan resimde buraya koyulmaz :I

Demi belde saç mezuniyet harika bir elbise ben gidememiştim yaaa xD
Saçı fotojenik olmayanın yüzü de fotojenik olmaz eee fotojenik olmayan resimde buraya koyulmaz :I

Elbisemi de annem dikeceği için harika olması konusunda hiç şüphem yok.
Sana kim buraya koy dedi ki özelden takılalım :pp
Admin de değilsin artık zaten :pp

Elbisemi de annem dikeceği için harika olması konusunda hiç şüphem yok.
Sana kim buraya koy dedi ki özelden takılalım :pp
Admin de değilsin artık zaten :pp
Şimdi özelden de fotojenik çıkmam ben ciddi ciddi :I
Sırada ne var :I

bir kızın en güzel aksesuarı saçlarıdır bence :) çok seviyorum saçlarımı hatta aşığım :D uzun ve sağlıklı... çünkü; saçlarımı düzleştiriciyle sürekli düzleştirip yakmıyorum.. kuaförde fön çektiririm.. sonra fazla taramıyorum saçlarımı... duş aldıktan sonra saçımı ıslak ıslak kurutma makinasıyla kurutmuyorum.. havluyla kurutuyorum kendi kendine kurumasını bekliyorum.. böyle sağlıklı :)
Nasıl yani her Allahın günü kuaföre fön parası mı verelim Sibeell xD
Ben her gün yıkıyorum saçımı napacam yani her gün kuaföre föne mi gidecem milyarlar gider bee en güzeli evde düzleştiriciyle yakmak :I
Ayrıca saçlarımı en son ne zaman taradım inan ki bilmiyorum. Sanırım lise 2 falandım yani en azından 4 yıldır taramamışım xD

Konudaki resme gelince saç uzun güzel amaa katı yok :/ Katsız saçlar da iğrenç görünüyor bence. Benim de saçlarım hep belime kadar uzundur şu an da uzun ama kat attırdım 1 ay önce falan. Fakat hala kendime yakışan saç modelini bulamadım arayışlardayım :pp

Teşekkürler Aslım :)

Bu konu üzerine düşünücem Aslı tamam :pp
Ben demiştim uyarı alıcaz diye. Çok hisli bir kızım ya.
xD

Nasıl yani her Allahın günü kuaföre fön parası mı verelim Sibeell xD
Ben her gün yıkıyorum saçımı napacam yani her gün kuaföre föne mi gidecem milyarlar gider bee en güzeli evde düzleştiriciyle yakmak :I
Ayrıca saçlarımı en son ne zaman taradım inan ki bilmiyorum. Sanırım lise 2 falandım yani en azından 4 yıldır taramamışım xD

Konudaki resme gelince saç uzun güzel amaa katı yok :/ Katsız saçlar da iğrenç görünüyor bence. Benim de saçlarım hep belime kadar uzundur şu an da uzun ama kat attırdım 1 ay önce falan. Fakat hala kendime yakışan saç modelini bulamadım arayışlardayım :pp

Teşekkürler Aslım :)
Sana saçların yakışıyo başka bir saç modeliyle düşünemiyorum seni :)
Avatar da yakıyo bu arada nazlım maşallahhhh xD
Rica ettim cnm :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri