Rapunzel Gibi Saçlar İçin

ashli

Bayan Üye
rapunzeld.jpg

Saç Uzaması ve Saçlara Güz Kazandırmak İçin Bitkisel Tedavi

Daha sağlıklı saçlara sahip olmak ve saçlarınızın sağlıklı ve hızlı büyümesi için aşağıdaki bitkisel çözümleri deneyebilirsiniz..

Üzüm asması suyu ile saçlarınızı yıkayabilirsiniz.

Susam yağını saç diplerine sürerek masaj yapıp, şampuan ve ılık su ile yıkamadan önce 2-3 saat kadar tülbent bağlayarak bekleyebilirsiniz.

Saçlara güç kazandırmak için bitkisel çözümler;

Mersin yaprağı suyu, turp suyu, susam yaprağı, 30 gr. kişniş ve 100 gr. kına karıştırılarak boza kıvamına getirilir.
Daha sonra bu karışımı gece yatmadan önce saçınıza sürerek yatıp, sabah hatmi kökü kaynatarak suyu ile başınızı yıkayabilirsiniz. Bu işlemi ayda 1 kez uygulayın.

---> Rapunzel Gibi Saçlar İçin

haftada bir saç yıkayıp bu çözümlerle uğraşanlar var

işe yaramaz . saç için en önemli bakım malzemesi saf su ve normalinde zaten her gün yıkanılması gerektiği gibi bunun için de yıkanması gerekir

daha güçlü fakat ipeksi parlak saçlara sahip olmak için de benim yöntemim zeytinyağı , hem besliyo çabuk uzamasını sağlıyo hem saç dökülmüyo ipeksi ve parlak oluyo bi de saç maskesi kullanmak gerek iyi bi ürünün , zeytinyağı için tek dikkat edilecek şey tamamen arındırmak aksi takdirde sonucu tahmin edersiniz ki kötü olur..

her görülen şeyin denenmesini de tavsiye etmiyorum

Zaten yazılan çizilen herşey herkeste aynı etkiyi yapmaz
Herkesin saçının karakteri farklı :)

aynen :) ama su herkeste aynı etkiyi yaratan bi madde, özellikle yazın denize gidildiğinde farkedilmiştir daha çabuk uzadığı

zeytinyağını sade mi sürücezz başka bi karışım gerekio mu ???

bir kızın en güzel aksesuarı saçlarıdır bence :) çok seviyorum saçlarımı hatta aşığım :D uzun ve sağlıklı... çünkü; saçlarımı düzleştiriciyle sürekli düzleştirip yakmıyorum.. kuaförde fön çektiririm.. sonra fazla taramıyorum saçlarımı... duş aldıktan sonra saçımı ıslak ıslak kurutma makinasıyla kurutmuyorum.. havluyla kurutuyorum kendi kendine kurumasını bekliyorum.. böyle sağlıklı :)

zeytinyağını sade mi sürücezz başka bi karışım gerekio mu ???

sade olarak , sonra şampuanla yıkıcaksın iyice arındırcaksın

bir kızın en güzel aksesuarı saçlarıdır bence :) çok seviyorum saçlarımı hatta aşığım :D uzun ve sağlıklı... çünkü; saçlarımı düzleştiriciyle sürekli düzleştirip yakmıyorum.. kuaförde fön çektiririm.. sonra fazla taramıyorum saçlarımı... duş aldıktan sonra saçımı ıslak ıslak kurutma makinasıyla kurutmuyorum.. havluyla kurutuyorum kendi kendine kurumasını bekliyorum.. böyle sağlıklı :)

en güzeli , ben de sinüzit olduğu için hemen kurulamam gerekiyo malesef..
kuruttuğun havlunun da yumuşak ve emici olması gerek eski usül sert havlular zarar verir

sade olarak , sonra şampuanla yıkıcaksın iyice arındırcaksın

kuruttuğun havlunun da yumuşak ve emici olması gerek eski usül sert havlular zarar verir

anladım.. ölye bi problemim olmadığı için çok şükür sıkıntı çekmiyorum.. üşümüyorumda fazla :) bi de saç tellerim fazla kalın olmadığı için hemen kuruyo o yüzden :)

Bende daha yeni kestirdim biraz diplerinden ama yine de belimde saçsız olmaz yaa :Ü

Havlu faktörünü yeni duydum ilginç hiç düşünmemiştim :)

anladım.. ölye bi problemim olmadığı için çok şükür sıkıntı çekmiyorum.. üşümüyorumda fazla :) bi de saç tellerim fazla kalın olmadığı için hemen kuruyo o yüzden :)
Benim de çok geç kuruyo ama kendiliğinden kurutuyorum acil çıkmicaksam

Allahımmm uzun saçlar en büyük hayalim. Resimdeki kızda çok güzelmiş xD

kınanın saçları güçlendirme etkisi olduğunu biliyordum. papatya suyuda ayrıca etkilidir diye biliyorum. ayrıca sacın renginide açar.

teşekkürler aslıcım

iyiymiş :)

Havlu faktörünü yeni duydum ilginç hiç düşünmemiştim :)

Benim de çok geç kuruyo ama kendiliğinden kurutuyorum acil çıkmicaksam

dikkat etmeye kalksak o kadar çok şey var ki hangi birini dikkate alcaksın :)

Allahımmm uzun saçlar en büyük hayalim. Resimdeki kızda çok güzelmiş xD

kınanın saçları güçlendirme etkisi olduğunu biliyordum. papatya suyuda ayrıca etkilidir diye biliyorum. ayrıca sacın renginide açar.

teşekkürler aslıcım
Uzun saçlar hayalin derken senin saçın zaten uzun değil miydi kestirmedin umarım :)
Papatya suyunu kullanmıştım eskiden evet açıyo rengini
Rica ettim cnm :)

dikkat etmeye kalksak o kadar çok şey var ki hangi birini dikkate alcaksın :)
evet çok konu var :)

Uzun saçlar hayalin derken senin saçın zaten uzun değil miydi kestirmedin umarım :)
Papatya suyunu kullanmıştım eskiden evet açıyo rengini
Rica ettim cnm :)

yok artık :|

şuan şok ettin beni desem ?
şey ben 2 gün önce saçlarımla kuaförcülük oynadım. fazla kırıktı sinirlendim. 10 santim kadarı gitti ama yinede uzun ve yinede güzel :$
uçları kırıktı zaten artık daha güçlüler saçların 6 hafta dinlenme süresi vardır tekrar uzaması için. benimkiler şuan uzamaya başlamışlardır die düşünmekteyim.

tekrar teşekkürler yavrucum.
uzaması için varsa başka bilgin banada haber ver :pp
zira bu knouda baya araştırma ypamış gibisin.
senide bölümüme davet ediyorum. kozmetik kocaeli üniversitende birde bilecikte var. seneye çömez oalrak başlarsın ama senden fazla umutluyum hoca bile olur senden :pp

Uzun olsun yeter.
Aynı fikirdeyim :)

Yarın alış-verişe gönderiyorum annemi
İlk iş saçlarını uzatmaya başla xD

yok artık :|

şuan şok ettin beni desem ?
şey ben 2 gün önce saçlarımla kuaförcülük oynadım. fazla kırıktı sinirlendim. 10 santim kadarı gitti ama yinede uzun ve yinede güzel :$
uçları kırıktı zaten artık daha güçlüler saçların 6 hafta dinlenme süresi vardır tekrar uzaması için. benimkiler şuan uzamaya başlamışlardır die düşünmekteyim.

tekrar teşekkürler yavrucum.
uzaması için varsa başka bilgin banada haber ver :pp
zira bu knouda baya araştırma ypamış gibisin.
senide bölümüme davet ediyorum. kozmetik kocaeli üniversitende birde bilecikte var. seneye çömez oalrak başlarsın ama senden fazla umutluyum hoca bile olur senden :pp
Neyse 10 santimden bişi olmaz ben de çok kısalttın sandım o birkaç ayda uzar xD
Saçların gerçekten güzel dalgalı falan belirtmeden geçmiyim :)

Benim işim artık bu oldu saç makyaj güzellik xD
Saç uzatmak için burda hep çam terebentin diyorlar eczaneden alınıyormuş şampuanın içine ekleniyormuş ama ne kadar ekleniyo bilmiyorum eczacı bilir

Kozmetik sektörüne mi geçtin xD Trabzonda olsa hiç kaçırmam :I

Tabii canım 1 üniversite okuyana ekmek yok 2sini okuyayım dedim.

gel buraya beklerim. sınıflarımız karşı karşıya oalcak zaten. sektör desen izmitte. tamamen buraya yerleş. yabancılık çekerim diyorsan gölcük tavsiyemdir yüzde 90'ı trabzonlu yada trabzon kökenli.

ve ciddiyim hiç şaka yapmıyorum. ilgi alanımı bu bölüm süslemiyor sosyolog üzerinde yoğunlaşacağım ben şahsen. gelmeni tavsiye ederim. bir işi yapmak için sevmek gerekir. sende seviyorsun araştırma yapıyorsun ve bilgilisin. ben bir arkadaş olarak seni bekler elimden glediğince yardımcı olurum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri