:67: Geç kalmışım kusura bakma
Nice Yıllara.Ömrün boyu hep gülersin inşallah
Hediyen;(Benden başka birşey beklenmezdi zaten )
oLmadı şimdi hahaha
konuyu ben acıcakdım amaaaaa böff neyse..
Dogum gününde orada olamasakda unutmadık seni her zaman yanındayız..
şimdi bu duyguLarı kelimeye dökmeye geldik bilirsin gevezeyim ama şimdi heycan basınca ne diyecegimi bulamadım ama yinede bişeyler yazıcam
Kelimelerin bildik duygularla özetleyebileceği bugün normaL günlerden biri değil bugün, İnsanların bugün doğan için ve hayatlarında bulunduğu için ne kadar memnun olduklarını belli etmek istedikleri, birlikte herhangi bir şeylerin yapıldığı gün. Önemli olan yapılanın değil, niçin yapıldığı önemli olduğu bir gün.
bugün dostların dostu kardeşlerin kardeşi kankaların kankasının dogum günü bugün başka birgün bugün anlatılmıycak gibi bişey ...
sen kimseyi takmadan umursamadan dimdik ayakda yürüyüp bugüne geldin bugün 18. yaş günün dogdugundan beridir tam 18 yıl geçti zaman ne cabuk geciyor demi inanılmıycak derecede hayatından kaç insan gelip geciyor ama hiç biri kalıcı olmuyor..
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara.
Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj.Tümüyle günlerini harcamış olan bir insanun mesajı bu konuyu hazırlamam bir kaç günü buldu ama yetti bitanecik dostumun dogum günü için
Arkadaşlarını her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun!
Bu pastan dostum!
Sana hediye aLmak isterdim ama o hediye dediqimiz şeyLerLe sevgimizi öLçemezsin diye düşündüm sana sevgimi gönderiyorum beLki seni nekadar sevdigimi anLarsın inşLh bitanem bu sanaL arkadaşLıqımız reaL oLur ve bir ömür oLuruz..
NİCE SENELERE BİTANEM
:19: fatmam ağlatacaksn bni :19:
cok tşk ederm arkadaslar hepinize:2:
modum hediyenizde süpermiş çok hosuma gitti :8:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.