---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! hahaha ikslarc*m seni durumdan muaf tutuorum.. :70::D
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Eyl 2009 #61 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! hahaha ikslarc*m seni durumdan muaf tutuorum.. :70:
endLesS Webmaster 7 Eyl 2009 #62 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! hahahahahahahahaha helal kız devam devam kım tutar senı !
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Eyl 2009 #63 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! hahaha kimse tutamaz walla melih
endLesS Webmaster 7 Eyl 2009 #64 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! demiştim zaten kımse tutamaz dıye
B Baybey1 Kayıtlı Üye 7 Eyl 2009 #66 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! LoqKuMuM<3' Alıntı: bende onu çok seviyorum tmmı neyse sağol bitanem itirafın için Genişletmek için tıkla ... ben cezadan nefret ederim ölse üzülmem ama ölmesini de istemem şimdi nedicen bana
---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! LoqKuMuM<3' Alıntı: bende onu çok seviyorum tmmı neyse sağol bitanem itirafın için Genişletmek için tıkla ... ben cezadan nefret ederim ölse üzülmem ama ölmesini de istemem şimdi nedicen bana
D dlk Kayıtlı Üye 12 Eyl 2009 #69 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! bi çoğunaa bennde katılıorm teşkler
_ElifNur_ Bayan Üye 16 Eyl 2009 #72 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! Cezanın şarkısı hariç hepsine katılıyorum.Güzel olmuş...
M.Anaç Bayan Üye 16 Eyl 2009 #73 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! Güzel bir itiraftı. Çoğuna katılmaktayım.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 23 Eyl 2009 #75 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! .. Son düzenleme: 23 Ocak 2010
O.Mert Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #78 ---> RaPizM^^ Bu da BeniM İtirafımdıR..! aynen katılıorum özellikle ceza bölümüne